Annika Strandhäll har ingen aning

SKATTER. Klimat och miljöminister Annika Strandhäll (S) tycker det är roligt att Danderyds kommun tvingas höja skatten men hon har ingen aning om varför.

Danderyd har 32.800 invånare. Danderydsborna betalar 21.503 kronor per invånare till det kommunala skatteutjämningssystemet, totalt betalar Danderyd 705.369.800 kronor som regeringen sedan kan skicka till bland andra Malmö som trots ett enormt kompetensregn behöver drygt 6 miljarder om året i bidrag av andra kommuner för att inte gå i konkurs.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Annika Strandhäll har ingen aning

 1. Att Strandhäll flabbar och inte har en aning om varken det ena eller andra, resulterade förr i tiden, inlåsning på dårhus.
  Idag blir man minister i en sosseregering.

  29
  1
 2. Tänk då när man jämför vilka skratt Malmö kommun skulle framkalla för pajasaktiga politiker. De skulle kanske skratta sig medvetslösa om de inte redan var det. Vi får leva på hoppet att valet kan återställa Sverige i någorlunda ordning.

  19
  1
 3. Det var ingen genomklappningen Strandhäll hade på Gotland . Det är hennes normala sossebeteende . 11 september tar det slut dessbättre

  73
  2
 4. Malmös rosa enhörning, inköpt för 1,2 miljoner till Pride är ju känd vid det här laget. Att slösa på detta sättet med skattepengar när man får bidrag från övriga Sverige borde resultera i indraget bidrag och skuldsanering.
  Men nu är Malmö en sossestyrd stad och då går det ju alldeles utmärkt att slösa med pengarna medan de bidragande kommunerna får spara in på sina verksamheter.

  91
  1
  • Apropå det som Onkel Björn skriver, citat: “.. nu är Malmö en sossestyrd stad och då går det ju alldeles utmärkt att slösa med pengarna..“
   Malmö Stad ger ekonomiskt stöd till Malmös Muslimska församling som kontrolleras av Turkiets religionsmyndighet. Detta utöver det årliga bidrag som församlingen får från Svenska staten och utöver imamens lön som betalas av Turkiet.
   https://www.expressen.se/kvallsposten/malmos-skattepengar-kan-hamna-hos-erdogans-regim/

   17
   • Är man muslim och bor i Malmö så tycker man nog att det är helt ok att skatten går till moskén. Men vi som bor i andra kommuner och som bidrar med våra skattepengar, vi tycker nog att det borde vara brottsligt att slösa så som Malmö gör.

Kommentera