Anlagd brand i Varberg

BROTTSLIGHET. En brand har brutit ut i restaurang Ceder i Varberg, skriver Göteborgs-Posten.

Restaurang Ceder

Åtta enheter från räddningstjänsten försöker bekämpa elden.

– Det är en fullt uvecklad brand och vi har inte kontroll på den, säger inre befäl Thomas Andersson till tidningen.

Larmet kom in vid 04.15-tiden i morse efter att förbipasserande sett krossade rutor på byggnaden. Polisen kan inte utesluta att branden är anlagd och ser nu över brottsrubriceringen.

Det kommer säkert bli mordbrand. Det fanns andra skador på byggnaden som inte var brandrelaterade som indikerar på att någon har varit där och utfört det här, säger polisens vakthavande befäl Morten Gunneng till GP.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Anlagd brand i Varberg

 1. En mycket mycket generaliserad fråga om denna brand ställer jag mig . Namnet Ceder kan vara svenskt . Maffian kanske vill ” ta över verksamheten ” eller höja beskyddararvode ? En tanke bara i dessa av yttersta tider för landet .
  Mvh Sjöström

  16
 2. Ja Maya, vilken härlig ungdomstid! Kungsgatan fram och tillbaka i nercabbade amerikanare….Inte i närheten av dagens våld. Men skäll fick man lika fullt.

  10
 3. Anlagda bränder,skjutningar och bombdåd och mord under helgen.Det har blivit det nya normala i vårt tidigare någotsånär lugna land.Förr var det raggarbus och fyllebråk på helgerna.Nu kan man nästan tycka att det var pittoreska inslag som knappast gjorde att man undvek att gå ut efter mörkrets inbrott.Tack alla ni som möjliggjorde denna “spännande “utveckling eller snarare avveckling av vår trygghet….

  25

Kommentera