Sverige har lovat att lämna ut 73 terrorister

NATO. Turkiets president Tayyip Erdogan säger under ett tal i Madrid kallar Erdogan det nya avtalet med Sverige och Finland ”en diplomatisk seger” för Turkiet, och understryker att det måste följas av handling för att ländernas Natomedlemskap ska godkännas.

Erdogan hävdar att Sverige lovat att lämna ut 73 “terrorister”, rapporterar Reuters. – Finland och Sverige måste först infria sina löften, annars skickas inte ratifikationen till det turkiska parlamentet.

Uttalandet har inte bekräftats från svenskt håll.

-Pettersson säger att det finns inte en chans att S-regeringen har lovat lämna ut 73 terrorister, även om man kan tro det mesta om Socialdemokraterna. Turkiet får begära vem de vill utvisade, men sedan måste det godkännas av domstol.

En massutlämning av kurder skulle bli en skandal i klass med socialdemokraternas baltutlämning 1945.

Det borde räcka om vi skickar två, fast å andra sidan finns det runt 100.000 kurder i Sverige, de flesta av dem borde återvända och kämpa för sitt land, Kurdistan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Sverige har lovat att lämna ut 73 terrorister

 1. När det gäller den s.k komikern så borde vi kunna skicka med lite kapital emellan också bara för att bli av med eländet.

 2. Om vi bara skickar två så är de på bilderna ett utmärkt val men då ska vi ha garantier från Turkiet att de inte skickar dem tillbaka hit.

 3. Erdogan samarbetar med Putler. Det är Putin som håller i trådarna. Det skulle inte hjälpa om Sverige skulle lämna ut alla Kurder Erdogan vill. Att lämna ut Kurderna till Erdogan vore det som som att lämna ut judarna till Hitler – slut för Sveriges marknadsföring som en humanitär stat.

 4. Den bittra sanningen är att Erdogan har greppet om regeringens ”kulor”. Han kommer att krama hårdare varje gång han kan komma på något mer han vill ha. Och han är inte färdig, förrän han visat den rabiata Linde, var skåpet skall stå. Orsaken är, hennes stora käft!
  Detta är ett resultat av ”bästa tjejgängets” feministiska politik, helt i Palmes anda.
  Majoriteten av männen vet att det finns ingen varelse på jorden, som är mer lättlurad än kvinnan, och Erdogan kör på.
  Okay, männen i regeringen då? Kärringar, de också!

  28
  2
 5. Bara Soran och Özz är med på listan så! 🙂

  Nä, sossarna lurade ju Kakabaveh, när de fått vad de ville av henne, nämligen MAKTEN! Så varför skulle de inte lura Erdogan på samma sätt, när de väl kommit med i Nato???

  SOSSARNA, LURAR ALLA!!! FÖR SOSSARNA, ÄR ETT LÖGNPARTI UTAN DESS LIKE!!!

  36
 6. Amineh har ju tydligt visat hur genomkorrupt vänstersidan är, och det borde ge henne en liten guldstjärna, och att hon är gammal gerillakrigare visar att hon står för det hon tror på, till skillnad mot S som står för vad som helst bara det ger röster. Skattefifflaren till höger hade säkert känt sig som hemma hos Erdo

  39
  1
 7. Nu dikterar Erdogan svensk politik plus att det sitter en terrorist i riksdagen. Kan det bli värre?

  42
 8. Då är det bara 1.999.927 invandrare kvar. Det går för en gångs skull i rätt riktning.

  94
  1
  • Inte så länge intaget fortsätter, och det gör det för fullt, men det håller man tyst om?

   17
 9. Ja just den hårige till höger borde få en enkel resa hem, han kom alldeles
  för billigt undan som Terrorfinasiär, han blev inte ens ifrågasatt för att det var
  svarta pengar han betalade ut!

  81

Kommentera