”Svenske” Osama Krayem döms till 30 år för delaktighet till terror i Paris år 2015

ISLAM. 19 av 20 åtalade för inblandning i terrorattackerna i Paris 2015 bedöms skyldiga på alla åtalspunkter, men alla döms. Bland dessa finns den huvudåtalade Salah Abdeslam, den enda överlevande terroristen som var med och utförde attackerna som dödade 130 personer.

”Svensken” Osama Krayem. Foto: Polisen

Abdeslam döms till livstids fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning, skriver France 24. Det är det hårdast möjliga straffet i Frankrike. Straffet beskrivs av Le Figaro som ”extremt sällsynt” och är i linje med vad landets antiterrormyndigheter yrkat på.

Abdeslam har tidigare hävdat att han inte utlöste sin bombväst eftersom han ångrade, medan domstolen menar att den inte fungerade.

Även ”svenske” Osama Krayem döms för sin delaktighet. Hans fingeravtryck har hittats i den lägenhet där bomberna som användes i attackerna tillverkades, skriver SVT. Han döms till 30 års fängelse för att ha försett terroristerna logistiskt och med vapen.

-Pettersson säger att PK-etablissemanget försöker lura i oss att terrorismen inte har något med riktig islam att göra men jag tror det blir svårt för dem att förklara att rörelser som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördarsekter inte har något med islam att göra när de alla är produkter av islam och verklighetens islam. Vi ska också tänka på att Islamska förbundet i Sverige är terrorstämplat i arabvärlden men inte i Sverige.

Muslimer hävdar själva tillsammans med naiva PK att de är fredliga och toleranta men då kan man undra varför länder där befolkningen till nästan 100 procent är muslimer, som Afghanistan, Somalia, Pakistan, Saudiarabien med flera inte är fredliga paradis.

Islam är den enda världsreligionen som byggt upp sin existens på våld. Redan under profeten Muhammeds tid började man sprida sin religion med vapen i hand och islamsk expansion har alltid kopplats till krig och erövring. I Muhammeds lära är spridning av islam, med användande av våld om så behövs, en viktig ingrediens och allt står i koranen…

”Svensken” som samlat in pengar till terrorism i Stockholms moské heter Ihab Hallak. En del hatmedia är till och med så fräcka så de kallar honom svensk biståndsarbetare. Hallak är en av många som inte har haft något problem med att åka tillbaka till det land de flytt ifrån…det är många ”svenskar”som är ute och rör på sig och gör reklam för vårt fina land och hatmedia väljer att försvara den brottsliga terrorismen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”Svenske” Osama Krayem döms till 30 år för delaktighet till terror i Paris år 2015

 1. Det är väl ingen som tvivlar på att många muslimer är terrorister.
  Nästan alla säkerhetstjänsten bekämpar terroristerna, tom Egyptens. Där döms många till döden.

  17
 2. Svenska UD har nu en ny gunstling att kämpa för. ”Han är ju SVENSK och har varken internet eller kabel TV i fängelsecellen”.
  Och om han har skrivit en enda rad i nån islamistisk tidning kommer media kalla honom journalist och gå upp i högvarv. Som han somaliern för flera år sen, vad nu hände med honom.

  19
 3. PK-etablisemanget vill väl ta ”hem” den ”svenske” terroristen så man kan öda ytterligare skattekronor på någon som inte borde varit här?

  28

Kommentera