Kriminaliteten inom Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU

VALET 2022. Socialdemokraternas ungdomsförbund har under åren haft skandaler med falska medlemmar, bidragsfusk och ordföranden som fått avgå efter skandaler. Men hur stora problem har SSU idag?

Här står Sverigedemokraterna utanför socialdemokraternas klassiska lokal på Sveavägen 68. Det är dags för S att flytta till något mindre… Foto: SD

Denice från kanalen Riks granskar kriminaliteten inom Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU. Granskningen visar att:

 • 2 av 23 SSU-Distriktsordförande är fällda
 • 3 av 14 Förbundsstyrelse-ledamöter är fällda
 • 1 av 10 SSU-ombudsmän är fällda
 • 7 av 54 SSU-ledare är fällda

-Pettersson säger att SSU lär av de äldre, många av dagens ministrar har myglat under sin tid i SSU och det verkar närmast ses som en merit i partiet.

Nu granskar vi S...,en kort långt ifrån komplett lista av S-meriter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kriminaliteten inom Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU

 1. Den svenska majoriteten inom medlemskåren i SSU är för länge sedan borta. Där har demografin verkligen förändrats och många invandrare finner via ungdomsförbunden en snabbare väg till köttgrytorna än genom eget arbete..

 2. Det är nog ansträngande dagar som kommer nu för Magdalena. Nu kan hon tvingas vara ärlig.
  Och det är inte sossarnas paradoxen.

  23
 3. ja värst är att man försnillat hela statskassan så vi har en skenande inflation..men värst är att hon onte förstått atthon är avslöjad alla vet ju stt hon plundrat Sverige på alla tillgångar .. ämdo går hon runt som ett eko höj skatten?? dara att bete sig som man gort genom att anlita Miljöpartiet för att stänga ned all produktion från EL till cement pappersbruk ? detta för att sattsa på vindsnuror som står stilla till exploderade batterin?? det kommer att ta tid innan Sverige återhämtar sig från dessa tok dårar ?? det största problemet är stt få orning på skolan sen man föevandlat den till en floskel maskin där produktnen av löngner och halvsaningar fortgår påfrivna av Miljöpartiet?!!

  29
  1
 4. Det är först när de blir äldre som brotten blir grövre .
  Som hon i hemtjänsten som mördade den hon var satt att hjälpa.
  Och att förstöra ett land är inte brottsligt ännu .

  43
 5. Jag trodde att det skulle vara lite mer läskiga brott än trafikbrott och krogslagsmål. En sak som slog mig var att det var så få svenska namn i sosseriets yngeldam.

  51

Kommentera