Muslimer reagerar…

ISLAM & TERRORISM. I morse hörde jag en dam som intervjuades av Sveriges Radio och som tycket det var synd att en muslim pekades ut för det islamistiska terrordådet i Oslo när två personer mördades. Vi kunde inte veta om morden hade något med islam att göra eftersom det ingenstans i koranen står något om att bruka våld påstår den muslimska damen.

-Pettersson konstaterar att damen inte kan ha läst koranen och att Sveriges Radios reporter borde ha ställt någon motfråga.

PK-etablissemanget försöker lura i oss att terrorismen inte har något med riktig islam att göra men jag tror det blir svårt för dem att förklara att rörelser som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördarsekter inte har något med islam att göra när de alla är produkter av islam och verklighetens islam. Vi ska också tänka på att Islamska förbundet i Sverige är terrorstämplat i arabvärlden men inte i Sverige.

Muslimer hävdar själva tillsammans med naiva PK att de är fredliga och toleranta men då kan man undra varför länder där befolkningen till nästan 100 procent är muslimer, som Afghanistan, Somalia, Pakistan, Saudiarabien med flera inte är fredliga paradis.

Islam är den enda världsreligionen som byggt upp sin existens på våld. Redan under profeten Muhammeds tid började man sprida sin religion med vapen i hand och islamsk expansion har alltid kopplats till krig och erövring. I Muhammeds lära är spridning av islam, med användande av våld om så behövs, en viktig ingrediens och allt står i koranen…

Muslimer reagerar på morden i Oslo, översatt från arabiska…

Om Mona Walter på bloggen…

“Islam är islam, inget annat” säger Mona Walter.

”Jag kan aldrig gå till dessa områden, jag skulle aldrig komma ut därifrån levande”, säger hon. ”Jag menar, muslimer är normalt goda människor som alla andra”, fortsatte Walter ”Men sedan när de läst Koranen, då de blir de mördarmaskiner.”

”De så kallade ISIS eller al Shabab eller Boko Haram, är inte extremister. De är inte fanatiska. De är bara goda muslimer som följer Islams läror, de gör bara  som profeten Muhammed gjorde” förklarar Mona Walter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Muslimer reagerar…

 1. Här i dårpippins land, och om den konstelation som styr idag får fortsätta
  med det , så kan vi väl snart byta ut ordet “Muslimer reagerar ” till ordet
  Muslimer Regerar?

 2. Den där muslimska damen har endara inte läst sin egen “heliga skrift” vilket är möjligt eller så ljuger hon vilket är troligt eftersom koranen innehåller åtskilliga uppmaningar till våld. Värt att veta är dock att FAKTISKT ta sig tid att studera innehållet i skrifterna tenderar att ha en omdanande verkan på muslimer. I stort blir de endera stridslystna jihadister eller så gör de som Mona Walter och lämnar islam.

 3. Fascister och nazister är ett populärt ämne på bloggen.
  Många verkar inte veta vad det är.
  Tex, de som vill höja bensinpriset behöver inte vara fascister ej heller de som vill sänka det.

 4. Det är ungefär som när HA, Bandidos mfl säger att de bara är ett gäng vanliga grabbar som gillar att åka hoj.

 5. När det gäller araber, har de en sak gemensamt med fruntimmer/honkön: Man ska lyssna förstrött på det de säger men vara oerhört uppmärksam på vad de gör!

  I stort och smått. Det här är mycket viktigt eftersom de är instabila människogrupper(varför tror ni att Västvärlden ser ut som den gör? Vi män har blivit lata och överlåtit styret av samhället till ovan nämnda klientel…)
  Så djäv_igt är det. Eftersom de följer känslor, tror på amsagor och sätter familjeträdet framför förnuftet.

 6. Man kan inte ursäkta islam, och säga den är fri från skuld, när så mycket ont sker i dess namn.

  Man kopplade ju Breiviks attentat till högerextremister. Inte såg man honom fristående attentatsman till denna.

  På samma sätt, måste man ju koppla denna nya attentatsmans gärningar till hans lära, NÄMLIGEN ISLAM. Konstigare är det inte.

  Varför ska islamtroende gå fria från denna koppling, när nationalister och rasister inte gör det på sitt håll. Även om det naturligtvis finns moderata av dessa, och även nazister, som ALDRIG skulle göra en fluga förnär.

  JUST DÄRFÖR, måste nationalister, rasister, fascister och nazister accepteras likväl som vi accepterar alla(h) utövare av denna islamlära i vårt land. DET ÄR INTE MER ÄN RÄTT!!!

  För det finns betydligt fler rötägg inom islam, än det finns i de nationella rörelserna, hur s a s extrema de än må vara i sin övertygelse. ISLAM GÖR VÅLDSPRAKTIK AV SIN FANATISM, vilket oftast inte de högernationella gör. DÄRFÖR, förtjänar de acceptans i dagens samhälle, när vi nu accepterar IS-krigare som irrar omkring fritt, och är ett betydligt större hot, än vad uttalad nazism är, även om jag inte personligen gillar dess syn nåt vidare bra!

 7. Den som vågar kliva fram och säga som det är vad gäller den fascistiska islam kommer att få min röst.

  Överslätandets tid är förbi!

  37
 8. Rådbråkning på ett vackert byggt stort vagnshjul är den enda boten.
  Nu krossar man armar och ben på två ställen vardera med klubba och block, flätar in lemmarna mellan ekrarna och sätter hjulet och delinkventen på en vertikal axel säkert fastgjord i jorden för populasen att beskåda.

  17
  2
 9. På nyhetsmötet sa de medverkande att ”vi måste skademinimera det islamistiska terrordådet”. De fortsatte ”vi skapar ett case där en person får säga att koranen inte förespråkar våld och därför kan inte skulden läggas på islam”.
  Bra tyckte chefen och de andra mötesdeltagarna, ”vad behöver vi?”.
  ”Är det någon som känner någon eller har en kontakt på FB?”
  ”Jag kollar” svarade någon.
  Och efter lite research hade de hittat någon som ville säga det som redaktionen beställde.
  Sedan satte journalist och redigerare igång och skapade ett trovärdigt inslag.

  38
   • Öskute, allt för att försvara den fascistiska ideologin som går under namnet islam samt att förringa islams offer.

    Fascismen sprider sig!

    31
   • Vem tror på ”Media” i dag?
    Styrs av den sataniska makten!
    The Devils!

    21
 10. Nu visste säkert denna kvinna som tillhör en muslim att det är haram att vara homosexuell och därmed förenat med dödsstraff enligt sharia. Men eftersom det är påbjudet för rättrogna att ljuga för att skydda islam från förtal och missaktning så ljög kärringen helt enkelt.

  63
   • Söker efter den intervjun då det enda man kan göra är ställa journalisten till svars. Kan någon hjälpa med en länk?

  • Ja hej och hå ! Vad ska man säga ? Har damen läst alla sjuka hyllningar som nu florerar på nätet om den “skjutande hjälten ” i Oslo ? Förmodlingen inte antar jag.”Skjutjärnsreporten ställer ju naturligtvis inga obehagliga frågor heller Vad annat kan man vänta med detta ständiga och okritiska förhållningssätt mot islam.Jag håller med sign.yup.som anser att det är nog mer synd om offren….

   38

Kommentera