Människor har torterats till döds i Ukraina

UKRAINA. FN:s avdelning för mänskliga rättigheter i Ukraina meddelade på söndagen att de mottagit hundratals anklagelser om tortyr, misshandel och konfliktrelaterat sexuellt våld sedan den ryska invasionen inleddes, skriver The Guardian.

Ryska soldater misstänkta för krigsbrott

”Människor har hållits fastbundna med förbundna ögon i dagar, blivit slagna, blivit utsatta för skenavrättningar, blivit inlåsta i slutna metallådor, blivit tvingade att sjunga eller skrika glorifierande ramsor, varit försedda med lite eller inget vatten och mat och hållits fångna i överfulla rum utan sanitär utrustning” skriver FN:s övervakningsmission för mänskliga rättigheter i Ukraina.

Kommissionen uppger också att de har ”dokumenterade fall när människor torterats till döds” skriver The Guardian.

UNHR

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Människor har torterats till döds i Ukraina

 1. Med all respekt för åsikter påminns att ett flertal filmer innehållande av Ukrainska soldater synnerligen grov tortyr av civilbefolkningen och krigsfångar har i autentiska filmupptagningar publicerats i detta forum innehållande, slagna, knivskurna, lemlestade,våldtagna, avrättade och skenavrättade fångna!

  FN:s övervakningsmission för mänskliga rättigheter sanna berättelser från fall av fångar som torterats till döds” existerar de facto inte, vilket är enkelt att avslöja ty döda talar inte!
  FN undersökningar har ett stort antal gånger visat sig vara nedtecknade fantasier som i EU instanser avslöjats upprättats av FN kontrollanter som varit och är i de stater de säger sig funnit allt från tortyr till mördade fångar.

  Persona Nongrata betyder att de trovärdiga kontrollanterna har noll trovärdighet och de har inte satt sin fot i staten de skriftligen säger sig kontrollerat!
  Övertydligt: Kontrollanterna skulle gripas, åtalas och dömas till fängelse om de sätter sin fot i de stater som eklaterat dem Persona Nongrata!
  De facto betyder inte att budbärare av enkel kontrollerbart är vare sig Zelenski eller Putinvänliga!
  Mvh.

  7
  13

 2. VATT HIGH TIME LÄNGE NU! ATT I LEKEN SÄTTA IN NATOs
  MOTSVARIGHET TILL RYSSENs SPETSNAZ I UKRAINA
  SÖTNOSARNA HAJU EN LÄNGE TID BJUDIT IN TILL DANS.
  YNKLIGA TUNNBRÖMACKOR (I NATO ALLTSÅ) !!!

  3
  2

Kommentera