Väckning?

INSÄNDARE. I en artikel i sydsvenskan den 21-6 som har överskriften ”Årets betyg de lägsta någonsin för niorna” kan man läsa om en rent ut sagt häpnadsväckande detalj i sammanhanget. Och naturligtvis så rör även detta individer som i huvudsak är av utländsk härkomst.

Här kommer vad man kan läsa i den aktuella artikeln som i huvudsak berör Johannesskolan i Malmö :

”Hälften av de 46 eleverna har haft så mycket social problematik att lärarna har tagit stöd av elev- koordinatorn med mentorskapet, tiden har inte räckt till för lärarna att delta i möten med BUP eller individ och familjeomsorgen, att ringa och väcka eleverna på morgnarna eller att träffa deras föräldrar varje vecka.”

Ja det står faktiskt så, att ringa och väcka eleverna! Lärarna ringer tydligen eleven för att väcka denna så att vederbörande skall komma i tid till lektionerna.

Man undrar ju vad i h -e gör föräldrarna? Det kanske finns någon kommunal tjänsteman som även ringer den manliga föräldern för att väcka denne så att han kommer i tid ner till det lokala fiket för att dra det första blosset på vattenpipan och träffa likasinnade kompisar eller för att mödrarna skall komma i tid till den skattefinansierade träffpunkten vars syfte är att skingra tristessen i det nya landet.

Jag undrar hur många av er som läser detta också blev väckta av en lärare som ringde hem på morgnarna?

Jag blev det i varje fall inte och inte heller några av mina skolkamrater.

Och inte heller behövde någon av mina lärare träffa mina föräldrar varje vecka för att berätta hur lille Sandor skötte sig och vad han hade hittat på för rackartyg under veckans gång.

Med dagens rackartyg menas att bränna ner skolan, förnedringsråna svensk elev, våldta eller i bästa fall bara tafsa på svensk flicka, misshandla lärare,

Det måste vara en paradisisk tillvaro att vara s k flykting i dagens Sverige. Inte behöva tänka på sådana trivialiteter som att stå för sin egen försörjning, försörjningsbidraget dimper in på kontot punktligt varje månad precis som barnbidraget samt flerbarnstillägget, bostadsbidraget likaså och nu har ju en kurdisk skräcködla som sitter i riksdagen sett till att dom stackars utsatta och diskriminerade flyktingarna även får 1000 kr mer i s k garantipension vilket naturligtvis svensken som jobbat hela sitt liv kan glömma att få.

Och tydligen så behöver vissa föräldrar nu i Malmö i varje fall inte ens bemöda sig om att väcka avkommorna på morgnarna för det åligger tydligen skolan att göra detta.

Kan man ha det bättre?

Sandor Herold, invandrare som mestadels vaknat av egen kraft

Sandor Herold verkar vaken

17 thoughts on “Väckning?

 1. I koranskolor i MENA-området fungerar disciplinen för det mesta, men dessa skolor har ganska annorlunda principer på det området än vad nutidens svenska skolor har. Även koranskolornas lärarkår skiljer sig åt ganska kraftigt från det vad man är vana vid i Sverige.

  • Ja, det var på det sättet ”rektor Hamid” fick så bra ordning på buset i sin skola…
   Gammaldags traditionell uppfostran och INTE någon vågade heller anmäla honom för hans okonventionella metoder…. Ity då hade man ju varit RASIST !!

 2. Nuförtiden blir det knappt några konsekvenser för dåligt uppförande.
  Och när det blir några problem så klagar barnens föräldrar på läraren.
  Lärare och rektorer får ingen respekt, de är tom ibland rädda för föräldrar.
  Och kommunerna ger inget stöd till skolpersonalen

  14
 3. Ett antal decennier sedan hade Eleven blivit väckt ,av en hurring,
  barnafadern är väl hårt belastad med att sälja knark och annan brottslighet.

  Man kan tycka vad man vill om förfallet i Sverige, dom som är ansvariga
  för det kravlösa samhället är beslutsfattare i Sverige, och dom skulle man
  vilja rada upp på en linje och förära dem vars en gammeldags bakvänd
  Gubbalusing, att förstöra ett fullt fungerande samhälle som dessa
  ryggradslösa skitpratare gjort borde även rendera några års fängelsevistelse.

  26
  1
  • Tony
   Farsan behövde inte ge nån hurring, vi som var barn då, var rädda för läraren om vi gjorde fel. Aldrig att skolan ringde hem, på den tiden tog skolan om problemen på en gång, telefon användes för övrigt överhuvudtaget sällan.

   9
   1
 4. De vill bli tyckta synd om och bli gullade av den snälla och rasisträdda svensken!
  Aktivister på skolan har säkert redan dopat betygen.

  Den queerfeministiska regeringen ser säkert en läsning i att ta bort f-betyget. Då kan de med 100 procent sanning säga att ”vi har inga elever med så lågt betyg som f”.

  Rasisträdd känns som ett bra ord att ta till sig!
  RASISTRÄDD!
  Rädsla för att bli kallad rasist har fullständigt kört Sverige i botten. Och det är media och politiker som skapat den samhällsandan!

  29
  1
  • Ja varför har vi regler mot inavel när det gäller djur, men inte för människor,
   resultatet ser vi på gator o Torg, det dräller av dårar.

 5. ja det ärså att sossialdemokraterna behöver idioter som är fullständigt obildade det gör ju att en sossialdemokraterna tersig ganska välutbildade som Löven tx !!
  det förklarar ju också sossialisters härjande med friskolor och utbildningsinstitut där man faktiskt förmedlar kunskap !? förutom att försöka konsfiskera pengarna så kör man runt ligister och jihadister som man påtvingar skolor som faktiskt levererar kunskaper .. och det är väl sossialdemokraterna uppfatning om jämställdhet att i gen skola får vara bättre än andra och då särskilt när det gäller mord mobbing oxh narkotikaförsälande gäng som driver omkring på skolgårdarna.
  rent rättvisemässigt måste man ha en gämn fördelning av våltagna lärare och döda ungar på toaletten

  40
  4
  • Det är sånt här Reinfeldt kallar lyckad invandring.
   Och som gör att sossarna vill ta bort betygen och förbjuda PISA -undersökningar.
   Syns det inte finns det inte enligt värdegrunden.

   22
  • Det kanske är för brutalt med telefonväckning. Bilda en enhet som åker hem med frukost på sängen så blir det en mjuk start på dagen och extra röster i valet.

 6. Se till att den enorma mängden bidrag också ”försover sig” i några månader, så drägget får smaka på sin egen medicin. Det blir nog ett j-a liv om röst-mutorna inte passar tiden.

  50
  2
 7. Detta med att ringa hem och väcka elever är INTE något nytt ”koncept”! Detta har skett och sker även i Göteborg sedan tidigt 00-tal. Ja, man hade även en tid en specialskola där eleverna hämtades med minibuss i sina hem – eller där de förväntades uppehålla sig – och kördes till den speciella och avskilda skola de gick i

  35
  2
  • När jag gick i skolan, under 1960-talet, så var det fullständigt otänkbart att försova sig och ringde det någonstans så var det skolan som ringde föräldrarna och klagade på eleven och det var inte roligt…

   47
  • ”… i Göteborg sedan tidigt 00-tal…”
   Första stora muslimska flyktingvågen från Bosnien och Somalia kom på 90-talet. Sedan började skiten i slutet av 90-talet och in på 00-talet. Det har gått utför sedan dess.

   Tack sossarna för att ni är så kåta på makten att ni förstör ett helt land!!

 8. I ett högstadium söder om Sundsvall klarade inte 6 av 10 att få behörighet till gymnasium. Skolan har varit medveten om problemet sedan barnen började 7:an, men inga extra resurser har lagts på dessa utan i januari i år kom man på att ”vi måste göra något”. Flera av dessa barn borde ha fångats upp redan i första klass, andra när de började högstadiet. Men kommunen har inga sådana ambitioner utan satsar hellre pengarna på att skapa ett ”engelskt gymnasium” likt skolsystem. Kanske inte behöver säga att det är S som styrt och styr Sundsvall

  30
  6

Kommentera