Kelvin Osagie döms till livstids fängelse och utvisning

BROTTSLIGHET. Kelvin Osagie, 31, dödade sin sambo Carine Ndah Ngwe, 27 – och deras gemensamma, ofödda barn – med 60 knivhugg. Kelvin Osagie, 31, har hela tiden hävdat att han bara försvarade sig.

Kelvin Osagie Foto: Polisen

Kevin Osagie påstår att hans höggravida 27-åriga hustru Carine, som var i 8:e månaden, gick till attack mot honom den där oktobermorgonen och att han hade dött om han inte gett igen.

Med ett 60-tal knivhugg högg han henne, varav ett träffade hennes rundade mage. Det gick genom vävnader, genom livmodern och träffade fostrets huvud. Flickan i magen var i övrigt oskadd och frisk. När hon dog vägde hon 1 862 gram och var 43 centimeter lång.

Nu döms Kelvin Osagie av Vänersborgs tingsrätt till livstids fängelse för mordet på Carine.

I lägenheten befann sig också Kelvins två barn. Enligt 31-åringen varken såg eller hörde barnen när deras bonusmamma mördades. Han hade låst in dem i deras rum i lägenheten, säger han. Och när han tog ut dem från lägenheten, som efter mordet var full av blodstänk och blodpölar, höll han för deras ögon.

Kelvin hade även spelat in mordet genom en ljudfil på sin telefon. Det började med ett bråk på morgonen den 22 oktober i fjol, ett bråk som sedan övergick i att Carine plötsligt började skrika i skräck när han gick till attack med kniven. – Vad gör du? Döda mig inte! hörs Carine skrika på bandet.

Där, i bakgrunden av ljudfilen, hörs den fyraåriga flickan flera gånger ropa ”mamma”.

Ett tydligt tecken på att barnen visst uppfattade mer av den långa dödskampen än Kelvin själv påstått, enligt åklagaren.

Vänerborgs tingsrätt håller med åklagaren och dömer Osagie även för grovt barnfridsbrott:

”Tingsrätten finner det styrkt att barnen har bevittnat mordet genom att de har hört när den brottsliga gärningen har begåtts. Åtalet för barnfridsbrott är styrkt. Det som barnen har bevittnat är den allvarligaste slags brottslig gärning och den har pågått länge. .”

Kelvin Osagie döms även till utvisning på livstid efter att han avtjänat sitt straff. ”Brotten är sådana att det finns synnerliga skäl för utvisning”, skriver Vänersborgs tingsrätt i domen.

-Pettersson skulle föredra att kalla in Anders Gustaf Dalman av humanitära skäl…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kelvin Osagie döms till livstids fängelse och utvisning

 1. Hur kan han utvisas om han skall sitta hela livet i fängelse? Det blir inte livstid och knappast utvisning heller. Däremot kommer han få livstidsförsörjning.

  • Livstid är formellt Livstid i Sverige. Efter minst tio år kan den dömde ansöka om tidsbestämt straff och de flesta får det så småningom.

   I snitt sitter en livstidsdömd i 16 år men några har suttit i 32 och 34 år.

 2. Den mördaren kommer aldrig att utvisas i praktiken. Dödshot är billiga att köpa och efter att den av staten betalde försvarsadvokaten visat rättsväsendet intyget om att karlen skall dödas, så har han fixat livstid bidragsförsörjning för sig och sin storfamilj. Har de inte redan anlänt så kommer de nu och får uppehållstillstånd “för anknytning”.
  Kommunistextremer skyddar brottslingar.

  28
  2
 3. Utan sossarnas massinvandring hade detta aldrig hänt utan dessa fem hade levt i frid i Afrika.
  Sossepolitik dödar.

  59

Kommentera