Turk-ryska samtal om spannmålsexport

UKRAINA. En turkisk delegation kommer att resa till Ryssland i veckan för att diskutera en möjlig exportkorridor i Svarta havet för ukrainskt spannmål, uppger källor för den turkiska kanalen Habertürk enligt Reuters.

Enligt kanalen kommer också ett möte mellan Turkiet, Ukraina, Ryssland och FN hållas i Istanbul inom tio dagar, där den turkiske presidenten Erdogan och FN:s generalsekreterare António Guterres kan komma att delta.

Uppgifterna har inte bekräftats av övriga parter.

-Pettersson säger att snart är det dags för nästa skörd. Då måste det finnas plats i lagren…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Turk-ryska samtal om spannmålsexport

 1. När dammet lagt sig så blir Ukraina det ledande ostslaviska landet. Hög utbildningsnivå, teknologiskt avancerat och en befolkning som är hårda på att arbeta. En följd av ryssens krig är att korruptionen minskar dels för att korripta element försvinner men också för att folk kommer allt.mer vända sig mot korruption. Och det ryska arvet försvinner iom återuppbyggnaden.

  4
  1
 2. det gäller at få stopp på Ryssland plundring av ukriana! i skälva verket skall !an fylla hela svarta havet med minorså ingen kommer någonstans.. och då särskilt ryska gas och olje leveranser.
  ju fortare man sätter tjyvarna i Bagdad på pottan. desto snabbare blanda någon i hopp prepoaraten i putins gift skåp!?

  7
  5
 3. Somliga har dissat Ukraina som ett fattigt och efterblivet land med en enorm korruption.
  Jag tycker att det verkar vara rätt så hyggligt där och gemene man längtar inte efter en tillvaro i Sverige med bidrag som försörjning. Utan de verkar trivas och vill bo i sitt land. Utbildningsstandarden verkar också vara en hög nivå på.

  14
  4
  • Jag tror att efter kriget kommer Ukraina bli bra mycket bättre eftersom de nu fått bort alla ryska oligarker med flera som drivit på korruptionen och laglösheten i landet.

   10
   7

Kommentera