Om klimatpolitiken med Henrik Vinge (SD) och Elsa Widding (SD)

ENERGIPOLITIK. Sverigedemokraternas gruppledare Henrik Vinge har hållit en presskonferens tillsammans med Elsa Widding, riksdagskandidat för Sverigedemokraterna. Pressträffen handlade om energipolitiken.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Elsa Widding är en välmeriterad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med tidigare ledande befattningar i stora skandinaviska energiföretag såsom Vattenfall, Statkraft och Fortum.

-Pettersson konstaterar att Sverigedemokraterna även på detta område verkar ha kloka förslag, men jag tvivlar på att Erika Bjerström, SVT:s klimatreporter kommer att ta upp detta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Om klimatpolitiken med Henrik Vinge (SD) och Elsa Widding (SD)

 1. Granskningar av Elsa Widding. De som förnekar vetenskap och använder uttryck som ”Klimatbluff” är ju anhängare av henne, slukar allt hon säger. Hon är inte trovärdig, låt vara att hon kan mycket om energi men inte om klimatforskning och konsekvenserna av klimatförändringar. Lögner. https://mathsnilsson.se/?s=Elsa+Widding

  1
  11
 2. Klimatbluffen har verkligen trängt in i folksjälen. De flesta av oss – majoriteten – har ingen eller mycket liten kunskap om klimatet; därför lyckas globalisternas bluff att få fotfäste.
  Sambandet mellan kostnaderna för sanslös (Mp+S) klimatpolitik och ett skenande inflation verkar inte folk förstå.
  Det parti som öppet deklarerar ”att vi kommer att öppna Ringhals igen” tror jag är valvinnare.

  10

Kommentera