Ukrainska flyktingar piskades med livremmar av araber i Ronneby

RASISM. Huden där bältet träffade har rodnat och blivit blå. Hans tolvårige lillebror fick tillbringa natten på sjukhus efter att ha fått sin näsa knäckt. Bara veckor tidigare flydde de för sina liv när Ryssland invaderade deras hemland. I Sverige trodde de att de skulle finna trygghet – i stället blev de misshandlade av ett arabisktalande ungdomsgäng när de spelade fotboll, skriver Sydöstran, bakom betalvägg.

-Pettersson undrar varför rasmotiverad misshandel mot krigsflyktingar inte är förstanyhet på varenda större media i Sverige, vad jag vet har det inte ens nämnts i SVT, SR, TV4, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Dagens Nyheter eller någon annan av de stora drakarna. Det har bara blivit en halvsida i lokaltidningen.

Beror det på att förövarna pratade arabiska som medias intresse är så svalt?

Om Ronneby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ukrainska flyktingar piskades med livremmar av araber i Ronneby

 1. Tänk krigsrubrikerna om de misshandlade hetat Hassan eller Kameel då hade säkert våra politiker varit med i nyhetsprogrammen och fördömt övergreppet!

 2. Vid skolavslutningen i en stad i norrland reste sig alla utom araberna när nationalsången sjöngs.jag känner mig kränkt! Vad har politikerna släppt in sorts människor som inte har någon ansändighet alls?

  18
 3. Tillåt mig att kalla dom arabjävlar, jag har också blivit misshandlad av en arab. Skicka tillbaka dom till medeltiden i Mellanöstern.
  Här kan ni se och höra hur framtiden ser ut. Vill dock skicka med en varning, man blir mörkrädd av detta inslag.

  https://swebbtv.se/w/5PcnsDpVHqzoYE2C3MoS4W

  15
 4. EXPO varnar för växande högerextremism och rasism!
  Med invandring ökar rasismen, utan invandring slipper vi rasism.
  Rasismen kommer öka så länge vi har invandring.
  Redan när mångkultur infördes som agenda visste man att rasismen skulle öka, därför har samma grupp som ha mycket makt i det statsbärande partiet stor makt i media. Rasist marknadsfördes som det värsta en människa kan vara, samtidigt pekades på adolf. Ingen vill vara som adolf och började därför le mot alla invandrare, flytta sig för dem och vara extra snälla mot dem.

  Hatet mot Sverige och det ljusa nordiska folkslaget är gränslöst. Det ljusa folkslaget ska arbeta och betala skatt för att bekosta sin egen undergång.
  Politiker och media döljer invandringens konsekvenser, de ingjuter hopp i svensken för att få hen att fortsätta arbeta. Svensken hoppas på befrielse från mångkulturens börda. Slippa våldet.
  Arbeta och hoppas på befrielse.
  Luras till att hoppas på frihet.
  Ett hopp som falnar.
  Den utrotande politiken ligger som en tung dimma över vår arbetsplats. Vad är det som osar från riksdagen?
  Vad ska hända våra barn?
  Var är våra barn?
  Mer brottslighet, mord, bomber.
  Politiker lovar att bekämpa.
  Vi får hopp…
  …som tynar bort
  Arbeta för frihet.
  Politiker ger oss hopp att ”om ni arbetar och betalar mer skatt så får ni frihet”.
  Arbete gör dig fri
  Work sets you free
  Arbeit macht Frei
  Le travail vous libère
  אַרבעט שטעלט איר פריי

  Vem och vad i hela helvete har skapat den här blodtörstiga agendan!
  Andan i samhället förbjuder

  18
 5. Generationers inavel med ingiften. Den danska dagstidningen ”Information” har publicerat en studie som visar att invandrarbarn från tredje världen har betydligt lägre kognitiv förmåga och sämre social kompetens än barn till danska föräldrar,
  -”extremt oroväckande”, enligt tidningen. Förmodligen skulle studien klassas som främlingsfientlig i traditionell (svensk) media.
  Läs mer i ”Harriets blogg”:
  https://word.harrietsblogg.se/2016/08/26/okorrekta-forskningsresultat-gor-makten-inte-glad/

  Beträffande en annan studie, ställer tidningen ”Information” följande fråga till Danmarks utrikes- och integrationsminister Mattias Tesfaye, ”– Vad tycker du om att 17 procent av danskarna är helt överens om att muslimska invandrare ska skickas ut från Danmark?” Mattias Tesfaye: ”Vi har ett stort ansvar som i decennier har låtit invandringen komma ur kontroll och förändra vårt samhälle på ett sätt som inte har fått stöd av folket. När jag föddes hade en procent av den danska befolkningen icke-västerländsk bakgrund. Folk vände sig om när jag handlade med min pappa, för det var inte varje dag man såg en svart man i Konsum. I dag är andelen nästan tio procent. Det är ganska drastiska förändringar i vårt land som har skett på några år. I kölvattnet av det har klyftor och stora spänningar uppstått i samhället.”
  https://www.information.dk/indland/2019/10/hvordan-gaaet-17-procent-muslimske-indvandrere-danmark

  20
  • Ja du Pålsjö i Systembolagets kö på Regementsgatan i Malmö för knappt fyrtioår sedan stod en svåger till mig kön. Han hade sin dotter med sig då ca fem år då hon plötsligt upptäcker en neger i kön bredvid. Hon pekar och utropar,”se pappa en neger”. Negern bara skrattar åt det hela. Så ovanligt var det då i Malmö att träffa på någon med svart hy.

   12
   1
 6. Var fan är godhetsnymfomanerna när redan utsatta krakar får ytterligare ett helvete av de värsta rasister idiotfeminizmen försvarat i decennier???? Fåntrattar till vissa kändisar gör plötsligt inga handhjärtan, utan visar som vanligt vilka lismande skithögar de är….

  37
 7. Pensionsöverenskommelsen innebär att även de som aldrig arbetat får höjd pension.

  Varför skulle någon arab eller dylikt frivilligt lämna all-inclusive livet i Sverige? Som en form av premie kan man begå brott utan påföljd och då lever man flott. De svenskar som arbetat hela livet och betalat sina skatter kan glömma den livsnivå de “goda” erbjuder de arabiska, afghanska, irakiska, somaliska, …………. skojarna.

  46
  • Sala, det måste bli ett slut på deras beteende och enklast är naturligtvis genom att statuera avskräckande exempel.
   Dvs. gängkriminella, slödder likt dessa i artikeln, seriebrottslingar inklusive hela familjen skulle omedelbart utvisas utan någon möjlighet till överklagan, fördröjning pga. “hotbild” eller felaktigt utdelade uppehållstillstånd och medborgarskap.
   Det skulle naturligtvis bli ett jäkla liv på PK, men lugnet skulle helt säkert återkomma till Sverige.

   38
  • Och ännu värre!
   När de kom hit uppgav de sin ålder 10-år äldre än verkligheten. När de så flyttar till landet de flytt ifrån, får de våra pensionspengar med sig. Så där sitter de och dricker sitt te på uteserveringen, och gratis livet fortsätter. Och sossarna är noga med att indexreglera deras pensioner.

   12
 8. Araberna tycker väl att de kommit till “deras land” och tar “deras bidrag” fastän regeringen och Migrationsverket är bra mycket njuggare med de ukrainska verkliga flyktingarna än med bidragsturisterna. Men det är klart, ukrainarna vill inte bli kvar här, leva på bidrag och rösta rött. De vill hem så fort som möjligt.

  43
  • Ja från dom riktiga flyktingarna väntas inga röster till Sossepartiet, den
   enda anledningen till att man importerat Menafolket, och fortsätter att importera
   i upp emot hundratusentals varje år är just för att erhålla deras röster , figurer som går rätt in i bidragssystemet och aldrig kommer att lämna det!

   27
 9. Har vi hört någon kommentar från (S) och (MP+C)?

  Det är dessa “goda” som bjudit hit dem.

  Och vad säger den mesiga oppositionen? Inget antar jag då de troligen inte är ett dugg bättre!

  Det behövs skarpa åtgärder mot islamisering, kriminella utlänningar och hedersvåldsverkare.

  VEM VÅGAR STÄLLA DEM? DE FÅR MIN RÖST!

  44
 10. Välkomna till Sossarnas trygga Sverige.
  Och nu höjer vi pensionen för de som ska rösta fram sossarna igen .
  Så fungerar Demokratin i Sverige .

  52
  • Skicka de inavlade, lågintelligenta apungarna till arabiska halvön, där de hör hemma. Även deras arbetsskygga, snyltande föräldrar, ska omedelbart kastas ut ur landet. Det finns inga goda araber!

   52
   1

Kommentera