Kakabaveh träffar Socialdemokraterna i eftermiddag

VALET 2022. Att en ansvarsfull statsminister inte låter en enskild politisk vilde och kommunistisk kurd styra och påverka Sveriges nationella och internationella intressen borde vara fullständigt självklart, men tyvärr.

Amineh Kakabaveh and Magdalena Anderson

Den politiska vilden Amineh Kakabaveh hotar fortfarande att fälla regeringen i den misstroendeomröstning som planeras i riksdagen i morgon. I ett SMS till Ekot på måndagsförmiddagen skriver hon att bollen ligger hos Socialdemokraterna. ”Det gäller att Socialdemokraterna ska stå upp för överenskommelsen och inte viker sig för Erdogan och Turkiet”, skriver Kakabaveh.

-Pettersson säger att det bästa är att S bryter helt med den kurdiska kommunisten och att justitieminister Morgan Johansson (S) avgår frivilligt senast i morgon innan klockan 12:00

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Kakabaveh träffar Socialdemokraterna i eftermiddag

 1. Varför ska vi stödja kurdernas kamp för ett eget land, och inte VÅR kamp för VÅRT land, som VÅRT???

  Är viss hävdande rasism och folkkamp mer värd än ändras??? VARFÖR, I så fall??? Nej, fram för all rasism och folkkamps lika värde, TACK!!!

  Anklaga ALDRIG SD, eller vi i nyhögern för nåt fult nå mer, för nu har du skitit i det blå skåpet, Magdakärring!!!

 2. Det är en skam att sveriges regering försätter sig i en utpressningssituation. Ska en teŕroristsympatisör få avgöra sveriges framtid?

  14
 3. Efter Magdalenas klimakterieutbrott, där hon definitivt lät vansinnet ta över, har nu Ebba gett henne en chans att pudla. Den ska hon ta!
  Det svenska styret har de senaste 15 åren, blivit nerlusat av östrogenberusade korkade feminister, som i sitt oförstånd, håller på att driva landet mot stupet. Någon måste sätta stopp, innan vi får en allvarlig, kanske blodig uppgörelse, med denna vansinniga politik.
  Tänk efter: Vem fan har röstat för att en kommunistisk kurd, tillika politisk vilde i riksdagen, ska vara den som har makten att tillsätta regering och ha inflytande över utrikespolitiken.

  22
 4. I riksdag och regeringens ögon är alla folk viktigare är det svenska!
  Och det svenska folkslaget ska betala för sin egen utrotning!
  I alla maktens korridorer mentoriseras invandrare i att utöva makt, ett snabbspår för att gynna sina egna att ta mer plats från svenskar!

  17
 5. Morgan Johansson kommer att sitta kvar och Sossarna ”vinner” valet igen. Inbördeskriget kommer att bryta ut inom en snar framtid, men dumsvensken som befinner sig i koma märker ingenting.

  21
 6. Detta är bra. Nu åskådliggörs hyckleriet. I slutändan så blir detta förhoppningsvis startskottet till avståndstagandet och isoleringen av islamistiska och övriga MENA-grupper som fått fritt spelrum de senaste decennierna. Fimpa kontakten med dessa grupper. Fimpa kontakten med den filisténska ”myndigheten”. Skicka sedan alla dessa till deras utopiska ”hemländer”.

  38
 7. Hur kan en kommunistisk invandrarkvinna hålla hela Sverige i schack ?
  Att Morgan Johansson ska lämna är det inget tvivel om, han har aldrig levererat.
  Men politiska vildar bör i framtiden kastas ut omedelbart oavsett partitillhörighet.
  Och Annie Lööf, inga hederliga centerpartister kommer väl rösta på Centern så länge
  hon kör vänsterpolitik, Hon är en skam mot dom riktiga centerpartisterna bönderna.
  Hoppas hon rasar i procentenheter rejält till valet.

  63
 8. Ebba Buschs erbjudande igår kommer att stärka hennes aktier som ansvarstagande politiker när nu statsministern har målat in sig i ett hörn med hot om avgång om Mållgan fälls. I utgångsläget är det Amineh Kakabaveh som har avgörandet, men om Magda skickar sin justitieminister på dörren före omröstningen och inte erbjuder några fler uppgörelser med kurd-vilden kommer Ebba inte att resa några fler misstroende mot regeringen (under denna valperiod?).
  Samtidigt som det är en väg ut så är det med svansen mellan benen för statsministern hon kan klara sig ur denna knipa. I fortsättningen bör hon dock, innan hon gör fler oöverlagda utfall, sova på saken och konsultera sina partikamrater, om hon ska uppfattas som en trovärdig och lugn person.

  40
  1

Kommentera