Sverige borde sluta uppta Natos tid

NATO. Sverige och Finland borde sluta uppta Natos tid under ”denna kritiska period”. Det säger Fahrettin Altun, president Erdogans rådgivare och närmaste man, i en skriftlig intervju med DN.

Enligt honom är Turkiet inte intresserade av några förhandlingar. Istället måste Sverige se till att möta den turkiska regeringens ”rimliga förväntningar”, säger han.

Under nuvarande omständigheter är det omöjligt att förklara för det turkiska folket hur och varför Turkiet ska vara i en militärallians med ett land som erbjuder en fristad för PKK.

Turkiet har bland annat krävt att Sverige slutar stödja terrorstämplade PKK samt kurdisk milisen YPG för att släppa igenom en svensk Natoansökan.

-Pettersson känner inte till några detaljer men undrar om inte en hel del har tröttnat på islamisterna i Turkiets regering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Sverige borde sluta uppta Natos tid

 1. Han har så rätt så, han turken. Sverige skulle aldrig lämnat in någon NATO-ansökan.
  Men bättre att dra tillbaka ansökan än att stå där och skämmas.

  11
  1
 2. Det öppet fascistiska och islamistiska partiet NYANS kommer att driva på för en odemokratisk utveckling och därigenom avveckla det Sverige som tagit århundraden av bygga.

  En mandat period kan räcka.

  19
  1
 3. Till ambassadörerna av Kalkon och Ryssland,

  Sluta attakera era grannländer (Syria/Ukraina) och sluta stjälä deras territerorier för era ”säkerhetzoner”. Bara för att ni inte gillar några av grannarnas grupperingar (PKK/Azov) get inte er rätt att attakera dessa suverena grannländer.

  Om ni inte genast slutar kriga kommer vi att skicka tusentals missiler till dom stackars grannar ni har attakerad och ansöker medlemskap i någon militär allians som ni inte gillar (ISIS/NATO).

  7
  14

Kommentera