Återvandring krävs för att lösa utanförskapet

ÅTERVANDRING. Det krävs ökad återvandring för att lösa samhällsproblemen i Sverige, skriver SD-ledaren Jimmie Åkesson och partikollegan Ludvig Aspling i en debattartikel i Aftonbladet. Duon är inte imponerade av de satsningar som görs för att förbättra integrationen.

”Det katastrofala utanförskapet är ett faktum, och inga integrationssatsningar i världen kommer lösa krisen.”

SD vill göra om välfärdssystemet för att öka incitamenten för människor att integreras. Det ska leda till att människor ”antingen tvingas in i samhället” eller uppmuntras att återvända, skriver debattörerna Jimmie Åkesson (SD), partiledare och Ludvig Aspling (SD), migrationspolitisk talesperson.

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Återvandring krävs för att lösa utanförskapet

 1. Ut med dem. De flesta är bara beräknande apor! Jag vill inte se dem i Sverige. Jag vill ha en regering som återtar förlorat territorium. De ska ut, hela bunten.

  28
 2. Människor vill flytta hit för här FÅR man pengar, bidrag.
  Samtidigt kan man jobba svart.
  Det ordnade samhället STÄLLER UPP och fixar bostad.
  Media och politiker skyddar dem från objektiv betraktelse och negativ kritik.

  Det är ett behagligt liv.
  ”Sverige är jättebra.”

  Aktivister jobbar på alla plan för att öka antal invandrare och hjälpa dem till makt. Det är ett mycket tydligt hat mot det nordiska folket, det måste finnas en dold agenda eftersom så många arbetar för samma mål. Och det är ett destruktivt mål, helt ologiskt, helt emot mänsklig strävan.
  Det måste finnas en samordnade kraft som ser till att direktiv finns för de som vill hjälpa till att krossa Sverige.
  Så här blir det inte av en slump.
  Allt är planerat!

  24
 3. Centerpartiet , Kommunisterna och Sossarna tycker att tillståndet i Sverige är bra .
  Kan vara bra att veta för den som känner sig otrygg .
  Det är inte så långt till valet då vi har sista chansen att rätta till eländet som sossepolitiken orsakat .

  26
 4. Det dräller omkring massvis av människor som inte ens har rätt att vistas här,
  men har vi sett Morgan Johansson lyfta ett finger för att råda bot mot det? Icke!

  32

Kommentera