5 thoughts on “Individuell koldioxidspårare

 1. Jag andas mer när jag springer
  Jag fiser mer när jag äter grönsaker
  Jag rapar co2 efter en öl

 2. Typisk förslag från en sosse, typ Tysk sådan, modell Olaf Scholz.

  Konstigt att tokstolle drevet kring Co2 kan hålla på utan fullständiga data på hur neutron chock vågors effekt på den övre atmosfären uppenbarligen ej ens räknas in. Som t.e.x. när ozon hålet, till NASA’s förvåning försvann inom loppet av några dagar för någon dekad sedan. Flygplans aluminium bör t.e.x ej användas vid konstruktion av satelliter, som sagda neutron chockvågor på mycket kort tid bryter ned härdningen. Så Neutron chockvågor från solen borde ha en massiv effekt även på Co2 halten i atmosfären under maximal aktivitet i 11 års cyklerna. Men av “någon” anledning så räknas sådan data bort, eller så undertrycks aktiv forskning inom området. Neutroner är USCH ! som drevet associerar dom till Neutron, Fissions, samt Fusions bomber. Men lilla “Jordklotet är platt samt universums centrum” syndromet implementeras fortfarande hej vilt av okunniga Politiker, samt “de stora affärs Chimpans hanarna som vill sitta på alla bananer som kastas in i flocken”

 3. Koldioxid är livets gas som stimulerar all växtlighet på Jorden.
  Den enda växthusgas som har någon betydelse är vattenånga.

  16
 4. han vet inte vad han pratar om. hur mycke vo2 är bundet i vatten .
  hur mycket kommer från vulkanerna !? hur stor är mängden co2 dom cirkulerar som co2 eller dom kolväte socker.?
  det kol som finns på jorden är konstant den syrgasmängd som finns är ganska konstant! det dom gör att syret kan öka i % är att vatten kan delas upp i syre och väte där vätet kan lämna jorden. syret kan då förena sig med något annat som kol eller järn fe ..

  men detta sker ju inte då syrgasmängden i atmosfären är väldigt konstant 21 % i åratal senast den var högre var under karbon?

  11

Kommentera