7 thoughts on “Puttes barbarer attackerar civila

 1. Och vad fanns i den källaren, en stridsledningscentral eller en ammunitionsfabrik?

  6
  22
 2. Det är ett krig, så det är väl klart att civila drabbas. Det går inte att släppa en bomb som är programmerad så att den inte dödar civila. Fråga Biden om bomben i Syrien som dödade 13 civila, varav var barn. Israel dödar alltid civila i sina hämndräder in i Gaza. Krig är smutsigt.

  6
  22
  • Nu försvarar du Ryssland igen. Israel dödar inte alltid civila, tvärtom brukar de ringa och varna civila innan de bombar hus där Hamas har sina raketramper. USA försöker också undvika civila offer, mest för att de har media som jagar dem om de dödar oskyldiga.

   Dom spärrarna saknar Putin. Ryssland verkar medvetet bomba skolor, sjukhus, teatrar och sådant som bygger ett land. Det är terrorism.

   23
   5
   • Och Ukraina placerar medvetet civila i övervåningar till sina stabsplatser, som ”mänskliga sköldar”. Teatern som bombades i Mariupol var även den stabsplats. Att använda ”mänskliga sköldar” är krigsbrottet och inte att bomba dessa platser med civila dödsoffer som resultat!

    6
    22
   • Dina påståenden. Inga länkar eller källor som bevis som vanligt.

    Jag tvivlar inte på att du läst det någonstans. Frågan är om RT eller Sputnik är källan eller ringer Lavrov, Moskvas Bagdad Bob direkt…

    14
    1

Kommentera