Gifte sig med en 11-åring fick böta 4094 Skr

En 41-årig gummihandlare som gifte sig med en 11-årig flicka fick idag böter på RM1 800 för obehörigt äktenskap och icke godkänt månggifte.

Bröllopsceremonin!

Men Che Karim försvarade sina handlingar och sa att han fick välsignelser från flickans föräldrar. Han hade också hotat att vidta rättsliga åtgärder mot dem som dömde honom.

Han sa att han skulle gå vidare med att formalisera äktenskapet genom att ansöka om ett vigselbevis efter fem år, när hans ”fru” fyller 16, den äktenskapsålder som tillåts enligt malaysiska sharialagar.

Che Karims unga brud sa att hon älskade mannen och var glad över att gifta sig med honom och att hon var villig att vänta fem år på att deras äktenskap skulle formaliseras.

LÄNK

4 thoughts on “Gifte sig med en 11-åring fick böta 4094 Skr

 1. Vilka avfällingar är det som styr Malaysia egentligen?!? De sätter sig över den falske profetens förebild och säger att det är förbjudet att gifta sig med flickor som är yngre än 16 år??!??! De ska bländas, därefter få sina händer och fötter avskurna innan de lämnas att dö av törst i solen och lagen ska omedelbart rätta sig efter den falske profetens föredöme.
  Den oheliga koranen säger att ingen ska motsätta sig allans och muhammeds påbud.

  16
  1
  • Kerstin
   Hur menar du?
   Håller lag på att tas fram som tillåter sådant?
   ”riksdagen” är alla partier överens.?

   3
   3

Kommentera