MP kräver lag som förbjuder kärnvapen på svensk mark

NATO. Riksdagen bör omedelbart anta en ny lag som förbjuder kärnvapen i Sverige, både i freds- och krigstid, kräver Miljöpartiet enligt TT. MP vill att förbudet gäller all form av införsel av kärnvapen på svenskt territorium – även vid till exempel flottbesök eller då allierade färdas genom svenskt vatten och luftrum. – Vi måste fortsätta arbeta för en nedrustning av kärnvapen, säger språkröret Märta Stenevi till nyhetsbyrån.

Partiet kommer i dag att begära att få väcka en särskild motion i riksdagen med flera krav inför Sveriges anslutningsförhandlingar med Nato. Enligt MP räcker inte Magdalena Anderssons besked om att Sverige tydligt kommer deklarera att landet varken vill ha kärnvapen eller permanenta Natobaser på svenskt territorium.

-Pettersson gillar inte kärnvapen och jag tror inte någon annan gör det heller men jag tycker att Bolund och Stenevi ska kräva att Ryssland skrotar sina först och att Putin och Lavrov slutar hota sina grannar.

Miljöpartiet är farligt för Sverige och världen, de har velat skrota det militära försvaret helt, öka biståndet kraftigt, öka invandringen, införa friår för fullt friska arbetsföra människor, öka skatterna, lägga ned kärnkraften, inskränka demokratin, inte gå med i Nato, göra det omöjligt att driva gruvor och cementfabriker osv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “MP kräver lag som förbjuder kärnvapen på svensk mark

 1. Jag kräver en Riksdag som är kemiskt ren på miljöpartister! Ifall dårarna
  blir kvar så kommer MP att kräva ministerposter? Tänk er Tokhatt som
  Energiminister, Stenevi eller Bolund som Miljöminister? Rena Mardrömmen,?

  Med uppbackning av (S)VT, som vanligt!

 2. Skall inte de naiva miljöpartisterna samtidigt lagstifta att andra länder förbjuds atombomba Sverige.

  12
 3. Ett extremistparti med obetydligt högre procentsats än folköl, ska inte ställa några som helst krav

  29
 4. Stifta hellre en lag som förbjuder MP och SOZZZAR så kanske det blir en annan ordning.
  Äkesson for president!!!!!!!!!

  29
  1
 5. Nej nej . Det är sossarnas brist på röster som har satt svängdörrar på Sverige .
  Betalning för rösterna erhålles via bidrag .

  32
 6. Dessbättre är vi 98 % av Svenska väljare som anser att MP,s plats är på sophögen .

  47
 7. Socialisterna står lojala med Moskva och fortsätter sitt mantra att med alla tillgängliga medel försvaga och omöjliggöra försvar av riket.

  33
  1
 8. Jag säger det igen, agendan är redan skriven för vårt medlemskap i Nato. Vi lever i en skendemokrati i tron om att vi medborgare har något inflytande. Tyvärr inte.
  Titta hur det blev med EU. All världens kriminella, våldtäktsmän och mördare fick svängdörrar in i eu. Tro inte att det blir annorlunda med Nato. Som vi vet är marknadsförarna duktiga och får det att låta riktigt bra. Och tanken med EU och Nato är riktigt bra, men…..

  15
  18
  • Nato har funnits sedan 1949, jag har inte hört något om svängdörrar för kriminella in i de tolv länderna som var med från början på grund av organisationen…

   Exempelvis Polen och Ungern är medlemmar i EU och Nato och de har inga svängdörrar vad jag vet.

   30
   2
  • Usch. Känner kalla kårar, bara av att se och höra Stendum. Måtte vi bli befriade från dessa vänsterextremister efter valet. Hur i h-e kan hon tro att ett litet illa skött land i Norden, kan ställa ultimatum till en organisation, som funnits i 70 år, och har sina fastlagda stadgar?
   Helt klart att lojaliteten till Moskva, finns kvar i Mp.

   16

Kommentera