Natoansökningar lämnas till Stoltenberg i Bryssel klockan 08

NATO. Sveriges och Finlands Natoansökningar lämnas till Jens Stoltenberg klockan 8 på onsdagsmorgonen i Bryssel. Det skriver Finlands Natokontor på Twitter.

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg. Bild: Nato

Ansökningarna, som lämnas över av ländernas Natoambassadörer Axel Wernhoff och Klaus Korhonen, får brett stöd från medlemsländerna i EU.

Det stärker och ökar samarbetet om säkerheten i Europa. Låt oss hoppas att det här medlemskapet snart blir klart, sa EU:s utrikeschef Josep Borrell.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Natoansökningar lämnas till Stoltenberg i Bryssel klockan 08

 1. Vill härmed framföra ett stort tack till positivhalaren Putin och hans tama apa Lavrov, samt papegojan Peskov, för att ni äntligen sett till att Sverige hamnar i Nato.
  En ytterligare följd av detta är att nu är äntligen de sista resterna av Palmes dåliga inflytande borta. Luften är genast friskare!

  3
  3
 2. Det är en ganska enkel sanning att vi kommer att bli lurade igen, precis som med EU. Vi skulle få fri rörlighet, inte att alla galna och kriminella muslimer från Afrika och Mellanöstern skulle få svängdörrar in i EU som det blev. Det blir samma med Nato. På vilket sätt återstår att se. Annars är tanken god, precis som med EU.

  4
  3
 3. Alla som inte vill bli medlemmar i ett NATO-land bör kanske leta och delta sin favorit demonstration mot Islam, Turkey, Erdogan eller för Kurdistan, Öcalan, Gülen, PKK/YPG eller Paludan 😉

  1
  10
 4. Jag undrar om det räcker med att vi skickar bergturken. Det vore win-win för både Erdogan och oss svenskar.

  13
  2
 5. Jag tror inte att Linde har kunskapen eller förmågan att visa respekt. Hon representerar inte Sverige och hur svenskar är/uppträder.

  22
  3
 6. Det blir bra.
  Och så kan Magdalena och Linde försöka få hela Europas politikerelit att förstå det Svenska politiska baklängesspråket .
  ”Det ska bli trevligt att samarbeta med Turkiet” betyder egentligen
  ”Nu ska vi ge den där gamla getknullaren en taskspark som han sent ska glömma”
  Eller ”Erdogan har helt missförstått vår inställning till kurder ” betyder
  ”Han ska ge fann i att vi lovat Kakabaveh 375 miljoner i stöd till kurderna”.
  Vi får säkert se om Erdogan är lika lättlurad som det sovande folket .

  25
  1

Kommentera