Av respekt för islam förbjuder skolor flickor att bära korta klänningar

ISLAM. Gång på gång har bloggen i över tio års tid skrivit om islams steg för steg taktik, muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Upplopp på en gymnasieskola i Bayern, sydöstra Tyskland: trots sommartemperaturer får skolflickor inte bära åtsittande kläder, korta klänningar eller shorts trots sommarvärme. Av hänsyn till andra kulturer och religioner är denna klädsel inte lämplig. Man står för ett ”kosmopolitiskt samhälle”, säger skolledningen, enligt Tichys Einblick.

Symbolbild

Vissa klasskamrater med migrationsbakgrund och utländska lärare blir besvärade av de korta kjolarna och topparna. Man måste ta hänsyn till alla kulturer, “individens rättigheter stannar där andra känner sig störda”, säger rektorn.

Klädkoden diskuterades i detalj i alla klasser, och det fanns till och med PowerPoint-presentationer i ämnet. Föräldrarna till några elever är upprörda: de informerades inte. “Annars får vi ett besked om varje liten sak“, säger en mamma till dagstidningen Merkur . Det är märkligt att lärare blir “sexuellt upphetsade” över hur tjejer är klädda. “Regler och förbud som bara drabbar tjejer är inte aktuella”, säger en förälder. .

Rektorn kan inte förstå upphetsningen kring klädkoden – den har funnits sedan 2007. Han kan inte heller förstå att vissa föräldrar stör sig mer på resonemanget. “Skolan är ingen strand”, säger rektorn.

-Pettersson säger att rektorn har rätt “skolan är ingen badstrand” men behövs det verkligen regler för detta, så inför skoluniform. Innan islam kom till Sverige har det gått att lösa eventuella klädproblem med sunt förnuft.

Petterssons klass 6F innan Mena kom till Sverige. Jag kan inte minnas att det var några problem med flickornas kläder. Däremot var några, långhåriga flickor och pojkar tvungna att bära hårnät i slöjden

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Av respekt för islam förbjuder skolor flickor att bära korta klänningar

 1. Den kristna religionen är en rest från förr. Kristna religionen hade stor makt över oss medborgare, det har den inte längre.
  Kollektivet gick istället samman och stärkte sig mot den kapitalistiska makten. Därifrån byggdes välfärden, det blev bättre för alla.
  Islam drar klockan tillbaka i tiden, islamska samhällen är inga välfärdssamhällen. Islamska samhällen ser religionen som människans nytta.
  Muslimer vill såklart ha välfärden som svenskar skapat, men den är inte en naturkraft. Den kräver den kollektivistiska tanken och arbetet, det går tex inte att se vissa som otrogna. Välfärden kräver viljan att bidra, betala skatt och dela med sig till alla.
  Svenskar har tvingats att dela med sig till alla och det har bidragit till en sämre välfärd för de som betalar för den.
  En politisk islam blir ett stort hål i skrovet hos Sveriges välfärd, politisk islam är livsfarligt för friheten.
  Politiska partier som gullar med islam måste ut ur riksdagen!

 2. Vilket får mig att påminna om att vi alla måste ta ansvar och göra det obekvämt för muslimer att leva i Sverige. Målet borde vara att göra det till haram för en muslim att vara i Sverige.
  Överallt där muslimen befinner sig ska det finnas risk att se hädelser mot islam. Vi svenskar riskerar se muslimer hela tiden, så vi svarar med samma mynt.
  Ta saken i egna händer och skapa hädelser mot islam där du bor och verkar! Det duger inte att sitta bakom tangentbordet och vara förbannad, aktion nu!

 3. Allt ska rätta sig efter djurens djuriskhet i samhället, istället för att stävja den med sund etik.

  Barbarihet har fått fotfäste, och trängt ut vår västerländska sunda fria respektfulla civilisation!!!

  12
  • Själv blir jag besvärad av slöja, burka och hijab på kvinnor/tjejer!!!

   SÅ BORT MED DETTA OCKSÅ, I SÅ FALL!!!

   21
 4. Men om dom inte får bära korta klänningar, så blir de ju lika nakna som kjesaren.

  Och om det nu ska finnas någon logik och rättvisa, så måste det ju också bli slut med att maskera sig i diverse huvudbonader — typ sopsäckar.

  31
 5. Skoluniform är ingen dum idé, barnen slipper vara avundsjuka på varandras kläder. Och föräldrar slipper en del tjat om dyra kläder.

  28
  4
 6. Svenska flickor skall göra som de själva önskar, muslimer har inte med detta att göra.

  41
  1
 7. Varför skaffar vi oss dessa problem? Erbjud en enkel biljett till valfritt muslimland om de lovar att aldrig sätta sin fot i Europa igen.

  57
  1
 8. Inga korta klänningar eller kjolar, ingen hijab, inga arabiska pyjamas skjortor, ingen muslimsk hattbonad, inga kortbyxor eller t-shirt – då är det ok. Men om endast en grupp ska få klädtvång då är det inte ok.

  49
  1
 9. Manliga muslimer får klä sig som de vill. De får till och med ha ett islamistskägg och vara för Sharia. Tvångsrakning och utvisning är ett av många förslag.

  83
  1

Kommentera