Ej simkunnig muslim vill debattera med Paludan

ISLAM. En icke simkunnig muslimsk kvinnlig kamelryttare försöker simma över till Paludan när han bränner sin egen bok.

Jesus kunde gå på vatten. Muslimerna väljer fel ideologi.

Damen drunknar nästan i sin iver att förhindra svensk yttrandefrihet och demokrati.

-Pettersson tycker de som inte gillar vårt sätt att leva ska åka hem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ej simkunnig muslim vill debattera med Paludan

 1. Den låga iq- nivån lyser igenom hela tiden. Gapa o skrika o kasta sten är dom däremot duktiga på

 2. Det är vanligt att människor från MENA ”kan” saker de aldrig har prövat på.
  Så länge inte förmågan eller kunskapen kontrolleras är den intakt. Om t.ex. simkunnigheten ifrågasätts eller fallerar i s.k. skarpt läge blir utföraren kränkt. Men hellre kränkt än dränkt, kan man tycka.

 3. Finns det något pris vi kan ge dansken? Han har varit en ögonöppnare för oss svenskar. Muslimerna har visat sitt rätta jag och kommer aldrig att acceptera vår demokrati.
  Maggan, när ska vi börja deportera muslimerna och få tillbaka vår gamla trygga demokrati?

  27
 4. SVT Nyheter ”Det är i slutändan polisen som bestämmer om ansökan blir godkänd eller inte. De kan också bestämma att flytta platsen. Enligt Linköpings kommun så väntas polisen komma med sitt svar efter lunchtid på fredagen.”

  Polisen bestämmer inte om en ansökan ”blir godkänd” eller inte. Polisen kan GE TILLSTÅND eller välja att INTE GE tillstånd. Polisen kan INTE FÖRBJUDA någon att demonstrera. Det är en grundlagsskyddad rättighet. Polisen får inte ingripa mot demonstranter såvida demonstranterna inte begår olagligheter. Polisen får inte ingripa mot demonstranter enbart för att så kallade motdemonstranter begår olagligheter.

  Polisen kan föreslå en annan plats med det innebär inte att de får förbjuda en demonstration på den ursprungliga platsen.

  Att demonstrera är inget brottsligt oavsett tillstånd eller ej. Men det olagligt att limma fast sig på allmän väg, blockera Stockholms gator eller ockupera trappor till fastigheter man inte äger.

  Men det är inte förbjudet att demonstrera bara för att illasinnade individer kastar sten. Det är stenkastarna som ska bortföras och sakföras.

  15
 5. Hörde att de ropade att polisen skulle hjälpa henne. Då duger tydligen polisen. Undrar om kärringen hade stenar i särken, för jag har aldrig sett någon sjunka så snabbt.

  63
  • Man hade förväntat sig att hon skulle flyta så fort vattnet nådde huvudet?

   14
 6. Det enda hon var ute efter var att få högre social status i sin klans och imams ögon!
  Det funkar säkert bland de vidskepliga.
  Det är därför vidskepelse inte hör hemma i politiken!

  64
  1
  • Jomenvisst så är det. Kristendom, judendom och annan vidskepelse hör inte heller hemma i politiken. Vilken är källan till Petterssons illustration härovan?

 7. Ge sig ut på djupt vatten i de särkarna och inte simkunnig vittnar bara om hur tomt det är på loftet.

  95

Kommentera