Tiden för saft och bullar är förbi

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Facebook

Kravallerna ska ses som en regelrätt attack på hela det svenska samhället och vårt sätt att leva. Att polisen har varit måltavla vid kravellerna har tydliggjorts genom åtskilliga vittnesmål från poliser på plats och är ytterligare ett tecken på detta.

Jimmie Åkesson

Såväl socialdemokratiska som Alliansregeringar bär skulden för det som nu sker i vårt land. En ansvarslös invandringspolitik, en helt kravlös integrationspolitik och en slapphänt kriminalpolitik har bäddat för parallella klan- och samhällsstrukturer att växa fram. ”Samhällen i samhället”, där respekten för vårt land är närmast obefintlig.

Regeringen borde för många år sedan ha insett att tiden för saft och bullar är förbi.

Sverige måste sätta hårt mot hårt och en förutsättning för att kunna göra det är att Sverige får ett nytt styre i valet den 11:e september.

Jimmie Åkesson

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tiden för saft och bullar är förbi

 1. Svensk folket förväntar sig respekt för polisen och vår egendom, vad säger våra gäster om det?

 2. Alla de vänster-muppar, PK-folk, politiker och dyng-journalister som talar sig varma för dessa ”stackars kränkta” terrorister då de skyller på religionen för att få leva ut sin förstörelse-lusta. Om de nu känner en sådan samhörighet med dessa kriminella element som förgör vårat land, så borde dom inte ha några problem med att ställa sig i det främsta ledet när det hettar till nästa gång. Ut med er och predika för era gullegrisar om hur synd det är om stenkastarna och hur hemska vi svenskar är. Måste ju vara ofarligt, då ni och era kompisar befinner er på samma låga nivå.

  19
 3. Synd att vi inte har fler riktigt modiga politiker i opposition.
  DÅ kunde de publicera siffror hur väljarunderlaget ser ut för varje parti.
  DÅ kanske vi skulle se hur mycket sossarna bryr sig om oss etniska skattebetalare .
  Det skulle vara intressant läsning .

  22
 4. Den politiker som alla borde lyssnat på har varnat för denna utveckling
  i minst 10 år, men blivit förlöjligad av våra menlösa så kallade journalister
  och kulturmaffian och andra PK dårar!
  Så rösta rätt i september en period med dessa muslimkramare så är landet
  förlorat för all framtid!

  46
 5. Nu vill en del kommuner stoppa Rasmus Paludan med uppmaning till polisen att inte ge honom tillstånd! Dessa kommuner vill alltså strypa yttrandefriheten inskränka demokratin. Mycket allvarligt.

  54
  • Örjan, men böneutrop kommer att godkännas och bidragen kommer att höjas speciellt till de som aldrig utfört något arbete.

   17
 6. Jag frågade hur många dagar tar det innan Sverige är första muslimlandet i väst och jag att det finns fem alternativ: 1. en dag, 2. tio dagar, 3. 100 dagar, 4. 1000 dagar och 5. 10000 dagar och jag själv tror att det rätta svaret finns mellan 4 och 5.

  36
  4
 7. Om man inte har förstått det tidigare så säger jag det igen: Sverige är förlorat! Frågan är bara: hur många dagar tar det innan Sverige är första muslimland i västvärlden?

  38
  1
 8. Islam visar att de är här för att stöpa om vårt fungerande samhälle till ett vidskepligt och ofunktionellt. När muslimer har brutit ned och utarmat det svenska så är det islam och muslimer som ska bestämma, titta i andra muslimska länder för att se Sveriges framtid.
  Först pratade de med mjuk och ljus röst med handen på hjärtat för att visa sig ofarliga, se hur det har blivit och det här är bara början.

  45
 9. Redan på 80-90 talet visst några av oss vad som väntade om de fortsatte släppa in en massa kreti och pleti från dysfunktionella länder. Sen är det säker väldigt många som fattat efterhand som åren gått och en väldig massa av dem som stoppat huvudet i sanden eller förnekat allt för att rädda sin karriär.
  Hoppas dom blir väckta strax av en kravall som hälsar på riktigt nära dem i deras vita reservat..

  60

Kommentera