Korankravallerna under Stilla veckan

TERRORISM. Upplopp på Långfredagen kan också anses blasfemiskt. Framför allt skändas våra värderingar varje gång mobben brukar våld mot människor av kött och blod, och för varje polishäst som träffas av gatstenar, skriver Paulina Neuding på SvD, bakom betalvägg.

Hundratals maskerade män i stenkastning mot polis, en polisbuss som kapas och körs runt av kriminella, män som slår sönder polisbilar, ett attentat med molotovcocktail mot en stadsbuss i Malmö som tvingar passagerarna att fly, en skola i brand, våld mot räddningspersonal. Skadade och skräckslagna poliser…

-Pettersson säger att varje gång islamistmobben brukar våld genom att påstå att de försvarar en religion genom att kränka en annan under ramadan, pesach och Stilla veckan visar de att de är islamister och islamister tar inte hänsyn andra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Korankravallerna under Stilla veckan

 1. Det finns inga heliga föremål, men det finns föremål som används av övertygande ledare till att manipulera sina underhuggare.
  Det är en medvetet skapad social hierarki där de sämsta är i ett annat lag och det laget får du trampa på och förfölja.
  Är du duktig och följer ledaren/na så får du dess gillande och blir uppflyttad i den sociala hierarkin. Ju sämre upplysningsgrad och utbildning underhuggarna har desto lättare är de att manipulera med vackra ord och hot om straff, utsmyckade böcker och mosker – den gamla världens media!
  Och media kan vara mycket övertygande!

  11
 2. Saxat från BULLETIN

  ”Den slutsats Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson Linda Westerlund Snecker drar efter att på söndagen ha besökt Navestad i Norrköping är att “våld kan aldrig mötas med våld”. Med politiker som Snecker – och hon är långtifrån ensam – är det inte svårt att förstå att Sverige år 2022 ser ut som det gör: stenregn mot polis, brinnande bilar, brinnande skolor, brandbomber som kastas in bland passagerare i en stadsbuss.

  Hoppet om att problemen kommer att försvinna av sig självt, bara bidragskranarna till de “utsatta områdena” förblir öppna och polisen vänder andra kinden till, lever.”

  LINDA SNECKER (V) borde nomineras till FREDSPRISET!!!!!!!!! Eller åtminstone PUTIN priset.

  Otroligt smart kvinna!!!!!!

  16

Kommentera