Brottslighet i Sverige hindrar öppen gräns mot Danmark

BROTTSLIGHET. Den danska regeringen vill förlänga kontrollen av sina gränser i ytterligare sex månader. Därmed skulle den formellt tillfälliga gränskontrollen fortsätta till minst november, rapporterar danska medier som läst ett brev från justitiedepartementet.

Danmark har haft gränskontroller mot Sverige sedan 2016.

Kontrollen infördes 2016 och skulle då bara pågå i tio dagar men har successivt förlängts, och nu ser det ut att ske igen.

Anledningen till begäran, som ska skickas till EU-kommissionen, är terrorhot från militanta islamister och organiserad brottslighet i Sverige – samma anledning som den nuvarande förlängningen baserades på.

-Pettersson säger att invandringen av dysfunktionella kostar på även i grannländerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Brottslighet i Sverige hindrar öppen gräns mot Danmark

 1. Danmark begär förlängd gränskontroll pga organiserad brottslighet och terrorhot från militanta islamister i Sverige. Och i Danmarks text-tv skrivs namnet ut på militanta islamister, vilket dock inte görs i svensk text-tv. Dansk text.tv: ”…Ali Harbi Ali, har dömt till livstids fängelse för att ha dräpt den brittiske politikern Davis Amess, han höggs mer är 20 gånger under ett välgörenhetsmöte i kyrkan.”

  SVT text: ”Den 26-årige man som dömts för den dödliga knivattacken på den brittiske parlamentarikern David Amess får tillbringa resten av sitt liv i fängelse, mannen befanns i måndags skyldig för mord.”

  Om SVT, – satir av Birgitta Sparf i Det Goda samhället, angående att SVT Agenda i söndags ställde följande fråga till liberalernas nye partiledare. ”Kommer ni att vara en starkare garant för att hålla nere SD:s inflytande?” Birgitta Sparf: ”Rösta på SVT Nyheter i höst! De lyfter muslimernas svåra och mycket utsatta situation i Sverige och tar avstånd från alla former av kritik mot islam, De vill inte ge något som helst politiskt inflytande till SD, oavsett hur stora SD blir (och Birgitta Sparf fortsätter med ytterligare exempel), läs vidare här:
  https://detgodasamhallet.com/2022/04/12/birgitta-sparf-rosta-pa-svt-nyheter-i-host/

  15
 2. Dags att skicka hem 2 000 000 kulturberikare så kan vi återgå till öppna gränser.

  36

Kommentera