Ännu ett bottennapp av SVT

SVT & KORRUPTION. Socialdemokraternas Veronica Palm, född 1973, hoppade av politiken i oktober 2015 som 42-åring, alltså för snart sju år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri. Palm hade varit riksdagsledamot i 13 år när hon med egna ord lämnade politiken.

Nu tillåts den arbetslösa dagisfröken att uttala sig som expert på Nato, och enligt Veronica Palm är Nato aggressivt.

-Pettersson undrar om Palm talar för S trots att hon lämnat riksdagen och politiken?

Damen driver ett företag, Veronica Palm AB, där hon stoppar inkomsterna från de få uppdrag hon tar. Det är nämligen så att tar Veronica ut lön så minskar socialbidraget från riksdagen.

Palm har avgått men försöker ändå bluffa till sig pengar av skattebetalarna. S-toppen Veronica Palm ska betala tillbaka 130.000 till staten

Om Veronica Palm på bloggen, rekommenderas ej för dem med svagt hjärta…

Här glider Veronica Palm fram i livet på skattebetalarnas bekostnad. Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Ännu ett bottennapp av SVT

 1. Under 7 år har hon kvitterat ut ca 4 000 000 kronor. Att bilda bolag (AB) innebär att hon kan dra av ”kostnader” för än det ena än det andra vilket ytterligare höjer hennes levnadsstandard; denna arbetarklassens parasit.
  Inte konstigt att arbetare lämnar (S) för SD. Veronica Palm är ett lysande exempel på ett sjukt system!

 2. Vem är intresserad av vad hon tycker. Svt intervjuar avdankade partiledare och kommunister vad dom tycker om Nato. VEM ÄR INTRESSERAD AV DERAS ÅSIKTER ?? Det vore bättre med en folkomröstning om Nato

  21
  • ”Det vore bättre med en folkomröstning om Nato”

   Jaha om Ryssen attackerar Sverige då? Ska vi då först ägna oss åt folkomröstning och kanske andra bromsklossar innan vi kommer i gång och försvarar landet?

   Ryssland ut ur Ukraina nu

   3
   2
 3. Vilken skillnad mot ”vanliga” svenskar som blir arbetslösa. Om du inte söker tillräckligt många jobb så kan din a-kasseersättning minska eller helt försvinna.Att Veronica kan få 47 000 utan att lyfta ett finger visar ju bara sossarnas förakt för ”vanliga” svenskar.

  34
  • I det här fallet ska du nog inte skylla på sossarna.

   Alla partier med undantag för V verkar vilja ha dessa orimliga villkor.

   Heder åt Gustav Fridolin som avstod avgångsvederlag och inkomstgaranti och tog ett lärarjobb när han slutade i riksdagen.

   15
   • ”Heder åt Gustav Fridolin som avstod avgångsvederlag och inkomstgaranti och tog ett lärarjobb när han slutade i riksdagen.”

    Det var min tanke också när det begav sig. Såklart finns undantag, men de är lätträknade bland svenska politiker.

 4. Hon driver eget bolag så de inkomster som hon nu får från TV framträdandet och andra aktiviteter läggs i bolaget. Då behöver hon inte kvitta det mot arbetslöshetsersättningen från riksdagen.
  Om någon nu har lust att höra Palm hålla ett föredrag så får man punga ut med ca 15000 kr och uppåt.

  27
  5
 5. Tillhör sossepolitrukerna som inte klarar att försörja sig själva liksom kommunisten som vi försörjde dragandes barnvagn i NY. Alla dessa skyddsåtgärder skall bort. För de som av olika anledningar hoppar av skall ha ett år, sedan blir det att gå till socialen om man eller tigga på Ica.

  57
  1
 6. Veronica Palm är ju ett ytterligare ansikte till socialdemokratisk girighet.
  Är man 49 år och fullt frisk och dessutom socialdemokrat, ett arbetarparti som de själva hävdar, då ska man inte ligga samhället till last.

  81
  1
  • @Rufus B, om jag förstår rätt är den som uppbär försörjningsstöd är oförmögen att försörja sig själv på grund av att personen, i detta fall V. P., saknar kompetens för någon form av sysselsättning för att försörja sig själv. Den som lever på andra inom växtriket är en parasit.

   59
   2

Kommentera