Strandhäll måste köra över vindkraftvägrarna

ENERGIFÖRSÖRJNING. Alla vet egentligen att vindkraften är den enda energikälla som snabbt kan leverera el till rimliga priser. Alla vet också att dagens regler gör att det går för sakta, och att ersättningen till lokalsamhället är en nyckelfråga. Reglerna måste ändras och ersättningsfrågan lösas. Inte om två eller fyra år, Utan nu, skriver Ingvar Persson på Aftonbladet.

För att vara tydlig: de vill att Strandhäll ska skövla bland annat ett område på Gotland genom att bygga 2-300 meter höga vindkraftverk på en yta motsvarande 16..000 fotbollsplaner, utan att någon som bor där ska tillåtas ha en åsikt, skriver Johan Ingerö (KD) på Twitter.

Det är samma politiker som ville lägga ner Svensk cementproduktion för att det låg bredvid ett naturreservat…

-Pettersson säger att Fårö är lämpligt för ett tusental vindsnurror, det är där den socialdemokratiska nomenklaturan har sina dadjor…

Aftonbladet har en intressant slutsats: ”Alla vet egentligen att vindkraften är den enda energikälla som snabbt kan leverera el till rimliga priser”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Strandhäll måste köra över vindkraftvägrarna

 1. Annika kronofogden strandhäll…..say no more. Iq som en fiskmås…😄😄😄😄😄

  Väderkvarnar hör till 1800- talet. Det vi behöver nu är KÄRNKRAFT och inget annat

  23
 2. Den enda vindkraft vi behöver är den Skånska modellen av vindmöller,
  dom behövs inte idag, men till skillnad mot dagens så var dom vackra
  och effektiva till att driva kvarnar.

  20
 3. VGregionen vet hur man gör business på vindkraft. Dom skriver på sin hemsida att tillverkning, frakt, montering och demontering kostar 1% av vad snurran drar in i förtjänst. Kan vara så att det sitter sossar med dyskalkyli på VG-regionen, annars verkar det vara en bra affär. Kan jag få några procent och gratis el får dom gärna sätta en snurra på min tomt.

  12
  3
 4. ”Alla vet…” skriver dåren. Jag vill påstå, att det alla vet är, att socialister är frigående dårar. Man kan bygga hur många snurror som helst, blåser för lite eller för mycket, levereras ingen kraft. Samma sak gäller när tempen går under 15*, vingarnas hållfasthet, sätter stopp. Alltså ingen stabilitet. Det är absurt att, okunniga tokdårar får vräka ur sig vilka lögner som helst, verkliga fake news. Tyvärr tror många av landets tekniska idioter, på lögnerna, vilket medför att vi får betala för något som inte fyller sin uppgift. Ett enormt slöseri!
  Det enda som på sikt kan fungera på ett stabilt sätt är kärnkraft.

  45
 5. Bygg gärna några rejäla vindsnurror nära där denne idiot bor så kan han glömma god nattsömn och ägen han huset så är värdet minst halverat.

  42
 6. Dags att installera en stor fläkt framför varje vindkraftverk så de funkar även när det inte blåser. De gröna Khmererna låter hälsa att två hål i väggen räcker för att köra sådana fläktar

  32
 7. Det är sosseriet som ställt till det med elförsörjningen, knappast rätt folk att rätta till det.

  40
 8. vad vet Ingvar Persson på Aftonlögnen? Att där är två hål i väggen som
  ibland ger ström, men om det inte blåser inte ger någon ström, otroligt
  att dom mest bkorkade journalisterna har hamna på den blaskan.

  Mer Kärnkraft för en säker o stabil och billig El.

  45
 9. Jag tycker hon kunde husera en vindturbin i sin abnormt stora käft och med allt strunt som kommer ut ur den. Det blir säkert ganska många Watt.

  56
 10. Visst nu ska kommunerna mer eller mindre tvingas till att acceptera vindsnurrparkerna, en medeltidsteknologi som tidigare slogs ut av ångmaskinen vilken var vida överlägsen väderkvarnarna i tillförlitlighet och säkerhet.
  Okey, tvinga då på kommunerna denna idioti till så kallad energikälla, men varför då inte samtidigt informera om ägarförhållandena i alla dessa vindkraftsbolag, borde inte vanligt folk få veta att majoriteten av pengarna från denna el-produktion går rakt ner i kinesiska bolags fickor!
  Varför byta ut Putins diktatur mot kinas när det gäller att trygga tillförseln av elkraft och energi?

  56
 11. Skulle tro det blir Strandhäll som blir överkörd.
  Folk är så trötta på vindkraftverk och Annika Strandhäll så det blir bara för mycket till slut.
  Återigen bygg vindkraftverken där behovet är störst, stadsnära lägen.
  Skulle rekommendera Gärdet i Stockholm där blåser det jämt och ryms nog 30 verk.
  Hela Djurgården är också bra när det gäller vinden.
  Malmö Göteborg mfl. Städer kustnära lämpar sig utmärkt.
  Så låt miljöstörande vindkraftverk flytta till städerna.

  68
 12. Den nya vänliga sossepolitiken presenteras i huvudorganet för framtida kommunistregimer .
  Bläääääää

  42

Kommentera