Stefan Löfven om Vladimir Putin: “Saklig, påläst och kunnig”

UTRIKES. Vladimir Putin anser att den frostiga relationen till Sverige är på väg att tina. Efter att ha suttit ner i enrum beskriver Stefan Löfven den ryske presidenten som ”saklig, påläst och kunnig”.
Som mest hettade det till i Ukrainafrågan, enligt statsministern. – Det är inte så att man sitter och skäller på varandra. Men vi uttrycker oss tydligt båda två, säger Löfven.

-Pettersson säger att intervjun med Stefan Löfven gjordes efter att Ryssland invaderat Georgien och Krim trots att han lovat att inte göra det. Jag tycker inte Putin någonsin varit saklig och kunnig, möjligen påläst men man kan undra vad han läst…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Stefan Löfven om Vladimir Putin: “Saklig, påläst och kunnig”

 1. Då är Putin raka motsatsen till Löfven själv, för hos honom kan man
  inte finna någon av dom egenskaper han rabblar upp?

 2. Ja, det säger väl mer om löfven än om putin. Han tillhör inte dom vassaste knivarna i lådan….

  51
 3. Löfven har verkligen givit den Svenska Naiviteten ett ansikte.
  Verkar tyvärr som Magdalena går samma väg.
  Och Annie hon sitter hemma och tiger . Lika bra att hon håller sina grodor inombords.

  53
 4. Stefan Löfven och Vlademir Putin har två beroringspunkter. Att de ser nazister överallt som måste bekämpas och avlägsnas. Nazister är alla som inte tycker som dom själva.
  Stefan Löfven drömmer säkert om att införa samma censur som Vladimir Putin och fängsla oppositionella.
  Hans famösa påstånde att “det vara fara å färde med demokratin om de borgerliga vinner valet med hjälp av SD” talar för det.

  64
  1
 5. I fd.rikspuckots ögon, är säkerligen Putin både påläst, saklig och kunnig. Alla med större intelligens är en guldfisk, måste ha imponerat på Löfven. Hans begränsade kapacitet å huvudets vägnar, har drabbat Sveriges befolkning hårt och kommer att medföra svårt lidande undergång tid. Trots detta önskar jag honom lycka till i sitt nya jobb, som vägbula i infarten till FN skrapans p-plats.

  65
  4

Kommentera