Invasionen

DOKUMENTÄR. Den svenska kustbevakningen fick syn på fyra araber i en roddbåt på Öresund, taktfast roende på väg mot Sverige. Kaptenen på KBV-fartyget sätter på högtalaren och ropar, Skepp ohoj, vart är ni på väg?

Sveriges Kustbevaknings fartyg och flyg. Fotograf: Claes Axståhl.

En av araberna lägger ner sin åra, ställer sig upp och ropar: Svenne, vi invaderar Sverige för att inta det land Allah lovat oss.

Besättningen på KBV-fartyget asgarvar. Kaptenen lyckas hämta andan efter skrattet, sätter på högtalaren igen och frågar: Bara ni fyra?

Samma arab ställer sig upp igen och ropar: nej Svenne, vi är de fyra sista. Tack vare era politiker har vi redan två miljoner på plats som ni dessutom betalt för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Invasionen

 1. Och vad anser svenska politiker om denna invasion?

  Det största partiet insåg direkt fördela r och skrev avtal, alltså inte att det skulle vara fördelaktigt för vårt land utan för deras parti att få makten kvar.

  Tro inte annat än att invasionen är orkestrerad av muslimska länder, de samma som stöttar moskébyggen landet runt.

  De satsar på att bli en världsledande religion och är ett långt större hot mot mänskligheten, än vad kommunismen någonsin varit.

 2. Ni i inlandet får nu inte låta er luras….
  Stenbock bor med utsikt över Sundet och har aldrig,eller sällan sett någon av ”Kustbevakningens båtar”,.Däremot kommer dagligen vid middagstid deras gamla brummande flygplan,på väg norrut. Frampå eftermiddagen (i stort samma tider dagligen) åter på hemkurs,kring 4-tiden…
  Kan en sådan gammal man som Stenbock registrera detta mönster,lär även event. ”flyktingar” undvika dessa timmar för sin överfart !! 😉

 3. Om nu muslimerna redan var så många i Sverige och dessutom underhållna av hela det svenska folket, måste de väl haft råd med en bättre båt en lite ranglig eka??
  Men här har vi nog svaret till att så många drunknar i Medelhavet, i Engelska kanalen, Atlanten och snart i Öresund, för de är så intelligensbefriade att de inte har möjlighet att räkna ut vad man behöver för fartyg för att ta sig över så stora vatten.

  10
  2
 4. Först trodde jag att det är en rolig historia men nu inser jag att det är sant.

  43

Kommentera