18-årig ukrainska våldtagen av irakier och nigerian

BROTTSLIGHET & INVANDRING. En 18-årig ukrainska våldtogs på fartyget Oscar Wilde som fungerar flytande hotell och migrantförläggning i tyska Düsseldorf. De misstänkta gärningsmännen är en 37-årig irakier och en 26-årig nigerian, rapporterar den tyska tidningen Bild, som också konstaterar att dådet gör politikerna chockade och upprörda.

Oscar Wilde, flytande hotell

Brottet begicks ombord på det flytande hotellet som användes som förläggning för c:a 25 migranter samt flera betalande gäster. De båda våldtäktsmännen skall dock ha haft ukrainska pass. Polisen skall nu utreda hur de kom över de ukrainska passen.

Den tyska polisen konstaterar att man nu skall sätta in alla resurser för att förhindra liknande dåd. Hårda och snabba straff med utvisning som följd är det enda straff denna typ av våldsmän begriper, menar en polischef Bild har talat med.

-Pettersson säger att detta blir nog ingen nyhet i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “18-årig ukrainska våldtagen av irakier och nigerian

 1. Till Löfvenbefriad: Skuldbelägg inte den här tjejen. Det här hände i Tyskland och inte i Sverige. Hon blev hänvisad till en flyktingförläggning på en båt där det också fanns en nigerian och en irakier med ukrainska pass. Om dessa är falska eller Ukraina tilldelar slappt medborgarskap som Sverige kan man fråga sig. Hur som helst faller detta på migrationspersonalen i Tyskland som har visat sig haft ett mycket dåligt omdöme.

  • Hur i h….te kunde en nigerian och en irakier få ett ukrainskt pass ? Ingen i hela världen kan tro att en nigerian / irakier är ukrainare, dvs passen är falska eller stulna med utbyttfoto. I synnerhet när det gäller den svarta ”gentlemannen” är det uppenbart att han inte är en ukrainare för att i Ukraina finns bara ett få tal svarta människor. Tyskarna är bra naiva när de släpper in nigerianer som påstår sig vara ukrainare.

 2. Jag förstår inte varför vissa män väljer att våldta. I Tyskland är bordeller och prostitution lagligt. Många kvinnor är just från östeuropa. Jag förstår inte varför en del män är taskiga mot österopeiska kvinnor. Många av dem som säljer sex i Tyskland ändå döda inombords. Åtminstone om man ska tro de dokumentärer som visats på tyskspråkiga tv kanaler

  10
  4
  • Det handlar inte om sex. Det handlar om att visa sin makt och islams överlägsenhet.

 3. Skulle flytt till Polen istället.

  Våldtäktsrisken är väl ungefär lika hög i Västeuropa som hemma i kriget.

  21
 4. Lämpligt straff är kölhalning långsamt och mycket snäckor under skrovet som förslag…..på den tiden det begav sig, fattar man inte, gör om flera ggr?

  41
 5. Skicka tillbaks dem till Ukraina, de lär göra processen väldigt kort med våldtäktsmännen.

  53
 6. Tuffa tider för Batikhäxorna. Strömmen av Menafolk har spätts ut med riktiga flyktingar i form av kvinnor och barn. Förmodligen ointressanta för de dreglande häxorna som behöver något helt annat som sängvärmare. Dessutom verkar dessa toyboys ha fäbless för betydligt yngre ukrainska damer än de sunkiga kärringarna.
  Är det så här vi välkomnar de ukrainska hjältarna ? Fyy f-n !!!

  64
  • varför ontekonstatera att lekam är något som inte passar in i ett civiliserat sämhälle ..det rimliga är väl att kåtta kärringar får åka dit och bli smiskade ! åtrutta dom så kallade dans resona!
   det funkar onte att sälppa in ociviliserade ien civilisation

 7. Åh! Nämen, kvinnan måste ha lockat de båda männen in i sin hytt med förespegling om språklektioner. De båda n*gr*rn* ville nog endast lära sig det ukrainska språket.
  Kära batikhäxor här har ni en ny möjlighet att ge dessa stackars ”flyktingar” en ny start på de liv dessa inte klarade av i sina hemländer. ” När han ser på mig med sina bruna ögon”.

  31
   • ”Peter är ett judiskt namn..”
    Är du säker på det.
    Peter kommer från grekiskans petros som betyder klippa och var Jesus smeknamn på sin lärjunge Simon, han som för eftervärlden är känd som Petrus.

 8. Det är det värsta! En ny kader naiva tjejer för mena-asen att utnyttja. För de Ukrainska tjejerna kommer hit, och tror att allt är tryggt och bra, och litar därför naivt på ALLA, även det bedrägliga mena-folket!

  58
  2

Kommentera