Två har rymt från Migrationsverkets förvar

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under lördagsförmiddagen flydde två män från Migrationsverkets förvar i Gävle, rapporterar SVT Gävleborg. Polisen misstänker att de fått hjälp utifrån.

Vi har tydligen glömt att det fanns billiga och bra hjälpmedel tidigare.

Nu pågår en sökinsats i Gävle för att hitta männen som är mellan 20 och 25 år.

Männen hölls i förvar i väntan på utvisning.

Polisen skriver en anmälan om hot mot tjänsteman, främjan av flykt och brott vapenlagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Två har rymt från Migrationsverkets förvar

 1. Sverige har tiotusentals kriminella som löst springer runt! Bygg ett superstort fängelse, mångkulturen kommer blomstra innanför murarna!

  10
 2. Vladimir Putin är president I Ryssland. Han har tyvärr invaderat Ukraina. Vill bara skriva detta då jag vet att många inte känner till detta.

  6
  1
 3. Personer som har utvisningsbeslut, men vägrar att lämna riket frivilligt, skall tvångsutvisas, eller slås i NITADE fotbojor som ej kan dyrkas upp. Nu kan de få leva i interneringsläger och äta vitkål och potatis tills de mjuknar och återvänder frivilligt till sitt hemland.

  29
  • Nej, det blir ju märken i golvet. Bättre att ha en fotboja med sprängtråd och GPS i. Om personen lämnar ett geografiskt område detonerar sprängtråden och personen i fråga får skaffa sig protes. Kan även ha en modell för handleden.

   12
 4. Polisen har väl inte tid att ägna sig åt att fånga in krimminella
  invandrare, dom är väl fullt upptagna med att köra runt med deras
  nya bilar för att sätta dit dom som kör tio kilometer för fort, det värsta
  brottet vid sidan om parkeringsförbud i Sverige??

  42
  4
 5. Bevara. Förvara i Containers f.v.b.
  Container kan göras drägliga med galler öppningar. Exempelvis gjorde en fyndig familj sin nya bostad av ett antal containers (Svt program ca 12-18 mån sedan).

  32
 6. Så jävla ynkligt. Om dom ska utvisas måste dom vara i rejält förvar där ingen vet platsen. Typiskt Sverige. Allt är på dagisnivå

  68
  1
 7. Vi ska inte befatta oss med muslimjävlarna från Mellanöstern eller Afrika. Låt dem gå i ordinarie passkontroll och släpp inte in idioterna i Sverige. Dom ställer bara till jävelskap vart dom än kommer i världen. Det är fler än jag som noterat att om man jämför alla våldshandlingar som SVT skriver om med Flashback är det 80-90% muslimjävlar som är förövarna. SVT tycker det är ointressant vilken nationalitet dom har, medlöparmedia som dom är.

  68
  1

Kommentera