Ung man skottskadad i Växjö

VÅLDSVÅGEN. Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i Araby, Växjö, efter att en man i 25-årsåldern skjutsas i privatbil till sjukhus med skottskador sent på fredagskvällen. Ett område i Araby är avspärrat.

Polisen på plats vet vem målsäganden är, men hur de vet detta vill vi inte gå in på i nuläget, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesperson.

Statsminister Magdalena Andersson lovar och lovar. Bild: Socialdemokraterna

Sent på fredagskvällen anlände en skottskadad man till akuten i Växjö, enligt polisen ska han ha tagit sig till sjukhuset ”med privatbil”. Vid klockan 22.45 konstaterade polisen att man nu har ett misstänkt mordförsök att hantera.

Man misstänker att en skottlossning ägt rum utomhus i området Araby. Där har ett område nu spärrats av, och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Vi har en hel del resurser ute nu, dels för sökning och dels för avspärrning, säger Rickard Lundqvist vid polisregion Syd.

Polisen vill inte kommentera något om skadeläget. Det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsman.

Vi har ingen ”aktiv jakt” efter någon specifik gärningsperson, men vi jobbar hårt och intensivt för att få fram uppgifter, säger Rickard Lundqivst.

Om det mångkulturella paradiset Araby på bloggen…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ung man skottskadad i Växjö

 1. Det är bra att vår regering rustar upp armen, då kanske den kan sättas in i inbördeskriget i förorterna.

  19
 2. Växjö gick ju bra i Elitserien under några år. Det återstår att se om de kan göra om bragden även i skottlossningasligan.

  21
 3. Växjö. Smålandsmetropolen där man på sin höjd kunde råka ut för ett slagsmål i korvkön på en lönehelg förr. Idag fullt med gangsters från andra sidan jordklotet som inte drar sig för att mörda. Grattis Sverige!

  26

Kommentera