Ryska krigsfångar i Ukraina

UKRAINA. Tillfångatagna ryska soldater intervjuas av medier. Om alla ryssar kunde se detta idag skulle kriget vara över i morgon, fast jag tror inte herr Putin skulle vara så imponerad om den skäggige mannen återvände och berättade sin version.

Hela den 21 minuter långa intervjun.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ryska krigsfångar i Ukraina

 1. De soldater som tillhör den anfallna sidan är alltid bättre rustade för försvar än vad angriparna är, vilka styrs endast av tvånget som soldat att lyda order.
  Jag riktade min kpst direkt mot “gråsuggor” då vi blev anfallna. Som tur var hade vi endast lösskjutningspipa och plastplugg.
  Vid övningar på pappfigurer bommade jag alltid, till befälets stora förtret.

  3
  3
 2. Som jag förstod det med googleöversättning att dessa män var med i en polisenhet – antagligen som militärpoliser – som övade i Vitryssland vid Ukrainska gränsen. Därefter fick de order om att de skulle åka, men de blev aldrig tillsagda vart utan de bara åkte. Först när de var inne i Ukraina fick de reda på att de var där och deras jobb var att befria de ukrainska folket från de fascister och nazister som tagit över makten och förtryckte folket.

  9
  1
 3. Det finns alltid två sidor av ett mynt.Det här kriget karakteriseras av information och desinformation dagligen.Den frågan man måste ställa sig är vem som vinner på det.Jag tror som han säger här att många ryssar har ingen aning om vad som pågår i Ukraina och knappast vi heller.Vi kan bara spekulera om vad som är sant eller inte.Det enda vi vet med säkerhet är att befolkningen i Ukraina har ett helvete p.g.a.maktgalenskapen som pågår…..

  42
  • @Maya, Instämmer Jag tror inte det är fejk Propaganda om så vore . är det ok att demoralisera de ryska trupperna. Skäggmannen borde få Nobels Fredspris, Obama fick det utan att ha gjort något och när han lämnade, var USA involverad I sju oroshärdar
   Jag bättrar mig beträffande Pettersson, jag brukar beroma med att han är lysande, Detta scoop överträffar allt – Magnifikt!

   2
   1

Kommentera