Ryssland kan samtala med Ukraina om armén kapitulerar

UTRIKES. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov säger att Kreml är redo för samtal med den ukrainska regeringen om armén kapitulerar, rapporterar Reuter. Vi är redo för förhandlingar när som helst, så snart de väpnade styrkorna i Ukraina svarar på vår uppmaning och lägger ner sina vapen, säger han vid en presskonferens i Moskva, Lavrov säger vidare att det som pågår är inte ett krig utan en militär operation för att avväpna narkomanerna nynazisterna som styr Ukraina.

Resultatet av 2014 års ukrainska parlamentsval. Gul valdistrikt vanns av ”proukrainska” västvänliga partier, ljusblå valdistrikt, ryskvänliga, av partier kritiska till Euromajdan och den proeuropeiska politiken. Vita områden ockuperade av Ryssland och separatister med stöd av Ryssland.

Samtidigt uppger Ukrainas armé att trupper kämpar mot ryska styrkor i norra delen av huvudstaden samt i de närliggande områdena Dymer och Ivankiv.

-Pettersson säger att det är som vanligt. Ryssland förhandlar om dom får som dom vill, inte annars. Putin försöker förvirra världen och ryssarna, när han påstår att Ukraina inte är en historisk stat så är han själv förvirrad. Ukrainas rötter är minst lika gamla som de ryska. Som nya stater är Ryssland och Ukraina lika gamla, sedan Sovjetunionens föll.

Putin är en gangster.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ryssland kan samtala med Ukraina om armén kapitulerar

 1. Och Pruttin-kudden är desperat redan efter en dag. Gick det åt fler soldater en det fega kräket tänkt sig?

  5
  3
 2. ”Ryssland förhandlar om dom får som dom vill, inte annars.”
  Så brukar alla stormakter göra mot mindre.

  12
  3
 3. Jag tror minsann att den galne och förvirrade presidenten inser att hans styrkor börjar stöta på stora problem, hans ja-sägande och stammande rådgivare har ju sagt att Ukraina är en munsbit. Håller Ukraina ut några dagar till så kanske någon i Moskva inser att loppet är kört och plockar fram lite Novitjokk-godis till Putin.

  15
  9
  • Mr, Pooh är galen.
   Mr Pettersson är ett geni som visar denna karta som klart visar att det ukrainska folket vill ha demokratim något som inte får förekomma i mr Pooh´s land. Dock är det inget fel på ryssar det tar bara tid att vända på alla stenar. Alla äldre i ryssland är uppväxta och fostrade med kommunismen. Det är svårt för de unga. De födda efter 1990 kan ha fått en ny syn och mr poop vll inte vända på några stenar. Istället ”stenar” poopen de som protesterar

   4
   4
   • Idag den 3e mars mr poops invasion i ett fredligt land begår ryska soldater krigsbrott, De bombar, bränner och plundrar, Nästa steg är att ryuska soldater våldtar och avlivar ukrainare som först Stalin gjorde, sedan Hitlers soldater samma, sedan när Ukraina var befriet straffade ucrainar för att de inte ansågs pålitliga. I inslag från Moskva där folket inverjuas tror inte yngre ca 35-40 INTE på poopens narativ.
    #StandWithUcraine

 4. Hörde att den fantastiska ryska krigsmakten, efter 2 dagars strid, lyckats inta den utrymda staden Tjernobyl.
  Håll ut Ukraina, Puttes drängar är värdelösa!

  17
  12
 5. Hallå eller .. Ljuger värre än värst ..Nazister .ha ha ha .. ”Lavrov säger vidare att det som pågår är inte ett krig utan en militär operation för att avväpna nazisterna som styr Ukraina.” 🙁

  14
  8
 6. Man ska alltid vara beredd att förhandla. Vilket Ukraina även medgett att de är. Men skulle jag vara ukrainsk president skulle jag sätta mer tilltro till mina egna stridskrafter innan jag förhandlar bort landets frihet.

  15
  6
 7. En galen dvärg styr och ställer som han vill just nu. Impotent ledarskap i USA underlättar. Det är nu upp till ryska folket om de vill vända tillbaka till en demokratisk utveckling eller fortsätta på vägen mot ett tredje världskrig.

  18
  10
 8. Biden utlovat nya sanktioner mot Ryssland. Samtidigt importerar USA råolja från Ryssland, dryga 37 miljarder liter under 2021. John Kerry sa i en intervju att importen av råolja inte inte skulle stoppas utan att det var viktigare att uppfylla The New Green Deal. (Gärna oljeutvinning men inte här). EU importerade 2021 250 miljarder liter råolja från Ryssland. Och via Nordstream 1 flödar gasen som aldrig tidigare. Så, min fråga är, när kommer leveranserna vad gäller olja och gas från Ryssland att stoppas?
  Troligen aldrig då väst satt sig i knät på Putin avseende energibehovet.

  32
 9. Det totalitära demokratifientliga Ryssland med den förvirrade pajasen Putin i spetsen ligger 80 år efter den civiliserade världen. Ingen normal människa beter sig som Putin med släptåg. Vilka ukrainare ser ut att må bra i reportagen? Inga normala människor efterfrågar Putins helvete. Var finns nyttan med detta?

  25
  16
 10. Jag tänker också på FN och alla miljarder Löfven gav bort av vår skattepengar, till vilken nytta? FN verkar vara helt tandlöst. Också Margot Wallström verkar ha gett bort en massa av våra skattepengar för att få sitta i säkerhetsrådet. Festar dom upp pengarna själva i FN, eller va fn gör dom av pengarna? Någon fred verkar dom inte kunna skapa.

  42
   • Ja du Pettersson där kan man verkligen tala om att sätta bocken till trädgårdsmästare.

    27
    7
   • Kan trollen tänka, Hur kan de ge nedtummar på en saklig upplysning. Skärp er!

    I övrigt har nog inte den ryska representanten närvarat för då hade s/he slagit skon i bordet,
    År 1960 slog Nikita Chrusjtjovs, som då var äsovjetuniionens ledare, ssko i bordeti aunder ett möte i FN (902 mötet i plenum för FN:s generalförsamling in New York
    De som var vakna då förstår att när Annie Lööf ”hotar” att äta upp om hon inte får som hon vlll är det tomma ord.att

  • @Olof.p Någon skrev Dumheten har inga gränser. Att skapa ett jobb för sig själv är inte bara dumt utan idiotiskt utan galenskap, då kvoten av dårar i FN ökar dramatiskt..

   P.S. Väntar med spännin OM någon grävande journalist vågar avslöja att Ulla och Stefan bor kvar i Sagerska Palatsen, att han sköter sitt nya jobb med hjälp av UD och såsseapparaten. Sannolikheten att Stefan iinte flyttat är stor. Rimligen borde Magdalen flyttat in. Då hade svarta städningen inte uppdagats och SÅPO hade haft ett lättare jobb som vore billigare för oss som betalar
   Nu är inte alla tjänster så välavlönade som Stefans. men många poliker får tjänster inom förvaltning och myndigheter utan att erforderlig kompetens och motivation.och därmed får de möjlighet att fortsätta att bedriva sin agensa. e.g. miljöpartister sitter som bromsklossar för det som strider mot DERAS tankesätt och mål. Stoppa Kärnkraft, Stoppa Slite m.m.

Kommentera