Bombdåd i bostadshus i Malmö – stora skador

BROTTSLIGHET. För tredje gången på fyra kvällar har en bomb detonerat i Malmö – I Rosengård, Södertorp och Rosengård. I kväll har ett trapphus fått stora skador och ett stort område har spärrats av.

Fyra personer fastnade i hissen när det exploderade, Det finns inga uppgifter om personskador. Nationella bombskyddet är på plats och kriminaltekniker är på väg.

Steget Efter

-Pettersson säger att mångkulturen levererar, dag efter dag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Bombdåd i bostadshus i Malmö – stora skador

  1. Undrar hur ofta terrordåd såsom bomber och skottlossning egentligen är hot eller hämnd mot anställda inom olika socialarbetare, asylarbetare och kommunala arbeten?

    27
  2. Det verkar som det krigas mer i Sverige än Ukraina. Verkar dock vara samma typ av problem. Utlänningar som flyttat in i regioner i Ukraina och blivit många och starka. Vi kan nog ha samma typ av problem med invandringen av muslimer om 10-20 år. Undrar om muslimerna i Mellanöstern kommer att stödja muslimerna i Sverige då, när dom vill ha Malmö som muslimsk region?

    31
    2
  3. Jag fattar inte man kallar polisenheten ’Nationella bombskyddet’, dessa är ju alltid steget efter och inget skydd alls, kanske man bör ändra namnet till ’Nationella bombutredare’.

    46
      • Ett bra framtidsseende kunde ju vara att skicka hem de 1,2 miljoner som inte försörjer sig själv, så tror jag problemet skulle upphöra ganska fort

Kommentera