Journalisten Katerina Janouch åtalas i ännu en politisk rättegång om att försvara invandring och islam

ISLAM. Katerina Janouch är debattör och författare och har barnens välmående i fokus. Hon åtalas nu för att hon granskat en skola. Detta efter att en ung elev tvingats att underkasta sig islam under en lektion i religionskunskap.

Katerina Janouch. Bild från Wikipedia

“Det är mars 2020 och det kommer till min kännedom att en mamma skrivit på Facebook att hennes 9-åriga dotter tvingats låtsas vara muslim på en lektion i religion. Familjen är kristen och flickan har tagit illa vid sig. Mamman har gått i taket. Det finns en skrivbok där flickan tvingats skriva “Hej jag tillhör Islam. Jag ber i moskén. Jag firar ramadan. Jag läser koranen.” Det barn som inte ville delta skulle få kvarsittning, skulle få göra uppgiften på rasten ihop med läraren. Barnen fick också ha böneutrop i klassen, muslimsk reningsritual samt firandet av muslimska högtiden “Eid Mubarak”. De muslimska barnen behövde inte på motsvarande sätt låtsas vara kristna eller delta i några kristna ritualer. Trots att skolan påstod att man på liknande sätt undervisat om “alla” stora världsreligioner uppdagades att man hoppat över judendomen helt. Skolledningen erkänner att tonvikten lades vid – islam”, läs vidare på Katerina Magasin

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Journalisten Katerina Janouch åtalas i ännu en politisk rättegång om att försvara invandring och islam

 1. Katerina Janouck är ingen mespropp så hon kommer säkert att försvara sina
  rättigheter att uttala sig, precis som Sandor Herold, 2 av dom myttiga invandrarna
  som inte finner sig i den lotsasdemokrati som vi kör här i landet, som inte köper myndigheters översitteri. Så kämpa på Katerina!

  20
 2. “politiska rättegångar” det är bara snack, ungefär som att covid är ofarligt.
  När det gäller Katarina J, kan hon gnälla över sitt eget land och låta oss sköta oss själva.
  Det vimlar av utlänningar här som bara klagar på oss.
  Varför åker de inte hem och klagar där?
  Jag vet varför!

  1
  55
  • Katerina Janouch hemland är Sverige, hon har varit här sen hon var liten flicka,
   och varför skulle hon gnälla över sitt gamla hemland? Är det för att dom tänker
   på sitt eget folk framför att som Sverige tro sig om att ha lösningar på alla andra
   länders problem?

   22
  • Det är tack vare dig och dina gelikar som Sverige ser ut som det gör idag, som inte vill se verkligheten, vilket Katerina verkligen gör. Katerina är en människa med ryggrad som står upp mot vansinnet, den övriga majoriteten av Svenska folket är bara en samling idioter och syltryggar.

   20
 3. Såssarna har ju skrivit avtal med muslimska brödraskapet. Där har vi en del av förklaringen.

  43
 4. Det är ju märkligt att rättsväsendet på vissa mindre brott kan lägga ner en massa tid och resurser. Allt medan förundersökningsledare hos polisen skriver av ärenden i en hastighet så att pennorna glöder och många av dem, innerst inne, tycker att det är fördj-ligt. Och det är inte bara brott med okända gärningsmän utan även där man har uppgifter att kunna utreda. Där många brott är både grövre och allvarligare.
  Man får lätt uppfattningen att rättsväsendet i det här och liknande fall utreder och åtalar, inte för att brotten är grova och där det uppstått skador hos offren, utan för att göra politiska markeringar.
  Rättsväsendet ska vara opolitisk och har man inte resurser att utreda alla anmälda brott, vilket det nu var många år sen man hade, så ska man prioritera de brott där offren har skadats, ekonomiskt och/eller personligt. Kan inte tänka mig att den aktuella läraren lidit någon skada av det Katerina skrivit.

  43
  • @Onkel Björn, Rättsväsendet är politiskt från tingsrättens ledamöter till Högsta Domstolen och med Värdegrunden gör de allt i sin makt att tysta kritik, inte bara mot islam (obs små versaler) utan också mot de som kritiserar den politiska makten. Katerina har rätt. islam är en politisk idiologi. Vilken är skolledningen i Tierp som tillgriper den mest luddiga lagstiftningen, förtalsbrott. Det vore intressant att veta.lLäs mer på Katerina Magasin. Hon är lysande.

   Brottsbalken (BrB) Kapitel 5.
   Brottet förtal innebär att någon utpekar någon annan som brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller lämnar uppgift som är ägnad att utsätta personen för andras missaktning, BrB 5:1 st. 1. Uttalandet ska vara avsett att skada ditt anseende hos andra i din omgivning och uppgiften ska kunna leda till skada för dig, men skadan behöver inte ha uppstått. Bedömningen av om det utgör förtalsbrott är subjektiv, vilket innebär att det är din uppfattning som är avgörande. Jämför detta med brottet förolämpning som har en objektiv bedömning, jmf. BrB 5:3.

 5. Alla ska blandas ut i vita länder, den metoden formulerades efter andra världskriget. Det ska vara ett skydd mot en ny adolf, det är ju de vita som ska bära skulden för förintelsen!
  Man brukar säga såhär: det är när din och din grupps existens hotas som de mörkaste planerna tar form, därför ser vi en förintelse av oss vita och vi slås ned i viljelöshet för att inte göra motstånd.
  Den som protesterar ska numera lagföras, de riktiga brottslingarna som förstör Sverige belönas med pengar eller FN-tjänst!

  39
 6. Så trist med alla utlänningar som klagar på oss. Även om de har rätt i sak, så tycker jag att de kan vara nöjda med att de får bo här med alla fördelar det innebär.
  Utlänningar som inte gillar oss, varför åker de inte hem?
  Jag vet varför!

  44
  21
 7. Detta är en hjälte vi alla borde stötta, hon har gjort mer för yttrandefriheten och demokratin än någon annan här inne hos Pettersson och hon har betalt ett väldigt högt pris. Politiker eller opposition kommer inte ändra på någonting. Vill vi ha en förändring så får vi stå för den själva det finns inte en enda politiker som kommer att backa upp den förändringen vi vill ha.

  101
  1
 8. Det Katerina skrivit hoppas jag är fakta och då kan väl ingen domstol döma någon annan än läraren.
  Allt annat är dödsdomen för den åklagaren som handhaft fallet.

  78
  4
   • Det verkar som också ”sverigevännerna” har vänt Sverige ryggen

    Nämndemannen i Malmö som satte dit Sandor är ett exempel

    Vem kan man lita på? (M) knappast! Kristersson är en katastrof.

    Men vad har hänt med (SD)? Varför har ni övergett oss?

    27
    2
   • Återigen, helt uppåt väggarna att ge SD skulden för vad en enskild medlem i SD(inte aktiv politiker), röstar i domstolen i egenskap av nämndeman. Jag antar att den som gör så, har som syfte att skada SD til varje pris, i likhet med den övriga slaskpressen.

Kommentera