Åkesson kräver svar: ”Hur blir världen bättre av att vi får det så mycket sämre?”

VALET 2022. I kväll var det partiledar-debatt i TV4. Som vanligt var det mest en massa käbbel så jag gav upp efter halva.

Jimmie Åkesson. Bild: TV4

På vilket sätt blir Sverige bättre av att vi har världens högsta dieselpris?

Den frågan ville SD-ledaren Jimmie Åkesson ha svar på från regeringen när bränslepriserna debatterades i slutet av den första timmen av partiledardebatten.

Snälla, förklara för mig. På vilket sätt blir världen bättre av att vi får det så mycket sämre?

Statsminister Magdalena Andersson (S) sa att vi ska inte lägga ned kärnkraft i förtid som man gjort i Tyskland. Trots att hennes regering lagt ned fyra reaktorer. I Oskarshamn 2015 och 2017 samt i Ringhals 2019 och 2020.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Åkesson kräver svar: ”Hur blir världen bättre av att vi får det så mycket sämre?”

 1. Rena hönsgården och överhönset som skulle vara sååå mycket bättre än den gamle ”ledaren” var inte bättre på kacklet än övriga höns. Åkesson som vanligt saklig och klar. Programledarna var de sämsta tänkbara kunde inte hålla ordning och lät kommunisten, muppen och C-hönset prata på mycket längre än övriga. Kommunisten ångade på värre än muppen.

  20
  1
 2. Vi har vänster och högerblock som mycket målmedvetet skapat Sverige som det ser ut idag. Många medborgare är missnöjda med det politikerna åstadkommit, det låter också som om politikerna själva är missnöjda eftersom de:
  Ska stoppa våldet som de importerat.
  Ska satsa på sjukvården som de sparat sönder.
  Strama åt invandringen som de öppenhjärtigt bjuder hit.
  Skapa en bättre äldrevård som de avvecklat.
  Skapa en säkrare skola som de gjort livsfarlig.
  Satsa på integrationen som de alltid satsat på och aldrig lyckats med.
  Satsa på tryggheten som de fullständigt slagit sönder.
  —————
  Det mångkulturella samhället är TILL för att förstöra Sverige och var konstruerat för det, från början! En urusel produkt måste lanseras med mördande reklam och är det något som hela tiden beskrivs som fantastisk så är det mångkultur och invandring!

  48
 3. Jimmy Åkesson är enda alternativet. Han briljerar som vanligt och är lugn o sansad.
  De andra 7 är medskyldiga till kaoset.
  Valet blir ett iq- test av svenska folket. Hur många klarar testet ??

  75
  2
 4. Heja Jimmy!
  Tillskillnad från de andra så är han rakryggad och vågar säga sanningen som den är. Bravo Jimmy!

  81
  1
  • Dåvarande ÖB som var med och genomförde försäljningen av OK, fick som tack för hjälpen en hög post i Preem.
   Amoudi, eller vad köparen nu hette kan tacka dåvarande svenska regeringen för sin enorma förmögenhet. Och det gör han hjärtligt med att frikostigt sponsra muslimsk verksamhet i vårt land.

 5. Av 8 talare var 6 st. inkvoterade fruntimmer. Det hördes på kacklandet. Dom kunde ha överröstat vilken hönsgård som helst. Dessutom 2 höns som programledare. Men jämställt blir det ju inte förrän alla män är borta…enl. vissa.

  106
 6. Jimmie Åkesson i en klass för sig. Ärlig, saklig, strategiskt intelligent och välartad. Programledarna höll inte måttet. Dålig selektiv diciplin. För mycket kacklande. Sabuni och Ebba en del sunda uppfattningar.

  99

Kommentera