Miljöpartiet vill placera svenska barn i ”utsatta” områden

INSÄNDARE till Karin Pleijel, hycklande kommunalråd och gruppledare för Mp i Göteborg

Angående ditt förslag om att svenska föräldrar skall placera sin barn i skolor som ligger i invandrartäta områden för att på så sätt motverka segregationen så tar jag mig friheten att skriva till dig.

Steget Efter

Kan berätta att mina två vuxna barn flyttade från Malmö i god tid innan deras barn skulle börja i skolan just för att barnen skulle få gå i en skola där man fortfarande talade svenska och där dom i varje fall skulle få uppleva något av ett Sverige där det fortfarande finns något kvar av svensk kultur och svenska värderingar samt där det talades svenska på rasterna.

Ett val dom inte ångrat!

Själv bor jag fortfarande kvar i den en gång svenska staden Malmö och i inte långt från den en gång svenska Gullviksskolan i stadsdelen Gullvik. Ofta när jag går med hunden så går jag förbi just den skolan och har ibland ”roat” mig med att räkna dom barnen som ser svenska ut när det är rast och dom är ute på skolgården. Detta ”nöje” ägnar jag mig ibland också åt när barnen tillsammans med lärare är ute och går här i området och jag kan utan vidare påstå att 90 % av ungarna är barn till invandrare. Ibland är det också så att dom enda som är svenskar är lärarna.

Du bor ju själv i ett radhusområde i stadsdelen Utby som tydligen är ett lugnt och trivsamt och barnvänligt område som ligger i en förort till Göteborg. Tydligen så är det så att där knappast bor några invandrare och då undrar jag varför du inte flyttar till något trevligt invandrargetto, förslagsvis Biskopsgården, där den kultur där mord, skjutningar, knarkhandel, anlagda bränder och andra mångkulturella trevligheter råder så gott som dagligen och som du och andra miljöpartister tydligen älskar. Och där svenska språket är det som talas minst av allt.

Nej du, Karin Pleijel, du är inget annat än ännu en falsk hycklande miljöpartist som inte lever som du lär.

Förhoppningsvis så försvinner du och ditt parti bort från allt vad svensk politik heter efter valet.

Ni har förstört och raserat mer än tillräckligt av det Sverige som en gång var ett normalt civiliserat land och förvandlat det till ett mångkulturellt träsk som idag till stor del bebos av primitiva vildar komna från dom lägst stående kulturerna som finns på denna planet.

Dina förhoppningar om att svenska föräldrar frivilligt skulle sätta sin barn i en invandrartät gettoskola kan du nog bara drömma om. Ingen normalt funtad svensk förälder skulle kunna göra så mot sina barn.

Och är det någon som gör det så är jag helt säker på att det liksom du är en degenererad miljöpartist!

Hör gärna av dig när du kommit på plats i Biskopsgården eller något annat invandrargetto.

Sandor Herold, nyanländ invandrare sedan 66 år tillbaka

Karin Pleijel Miljöpartiet pressbild

19 thoughts on “Miljöpartiet vill placera svenska barn i ”utsatta” områden

 1. man borde tvångsförflytta miljöpartisters barn till utsatta områden.
  det är fsktiskt en riktig bra ide om man skapar skit då bör det drabba den ansvarige

 2. Sandor:
  Har för avsikt att besöka ”häxbålet” den 8 Februari. Är det lång väg från Stationen till Mötesplatsen ?
  Detta för att kunna planera resan,utan att behöva utsätta mig för onödigt långt uppehåll i arabstaden !

 3. Det handlar inte om integrering för det har aldrig varit meningen att integrera de ointegrerbara. De ointegrerbara är helt enkelt från en kultur som skiljer sig mycket från vår kultur, och syftet har ju hela tiden vara att skapa en mångkultur. Pratet om integrering och hur många miljarder som ska läggas på den är ett sätt för att få folket att tro ”nu kommer det minsann att lösa sig”, dessutom så tystnar kritikerna ett tag. Man köper sig tid så att fler kan importeras.
  Demografin i Sverige ska bli som ni just nu kan se i annonser, ibland tom helt utan vita, det är målet DVS att utrota vit dominans. Ju mer folket kommer på att det är målet desto starkare röster hörs om att förbjuda fria forum, fri media och avstängningar i de sociala nätverken.
  Kom ihåg att ”ju sämre produkt desto kraftfullare marknadsföring”… och finns det något som har annonserats hårdare än just att ”invandring är bra!”

 4. Karin behöver inte flytta till Boskaps… ursäkta, Biskopsgården. Hon kan istället flytta upp på fjällen bakom Utby till Bergsjön och bosätta sig i t.ex. Sirius – somaliegettot. Där kommer hon att trivas som fisken i vattnet bland alla kulturberikarna, deras kultur och råttorna som är stora som katter (finns gott om mat eftersom soporna hivas ut genom fönsterna).

  Nu ska vi också ha i åtanke att Göteborgs Stad redan idag utlokaliserar ungar från gettona till de lugnare och mer städade skolorna grannstadsdelarna.

  21
 5. Min ungerske vän från Göteborg flyttade till Ungern för ett år sedan efter ha bott i Sverige i över 40 år
  Hoppas jag snart kan åka och hälsa på dom

  21
  1
 6. Att vi flyttade i från Göteborg har sina förklaringar. Efter att ha behövt flytta enligt följande, Biskopsgården till Tynnered till Högsbo till Lundby till Backa och till sist Eriksberg pga den eskalerande otryggheten fann vi för gott att lämna Göteborg för en småstad i mellan Sverige. Sista anhalten i Göteborg var Eriksberg som i början kändes tryggt men även där uppstod problem med kriminella migranter.

  Nu hoppas vi att vi inte skall behöva flytta igen men även här i småstaden växer problemen med dysfunktionella migranter. Så, VART SKALL VI SVENSKAR SOM BYGGT UPP LANDETS VÄLSTÅND TA VÄGEN??? För jag kan garantera er att dessa migranter aldrig kommer att utveckla Sverige till att bli bättre än det en gång var.

  Sorgligt att se och höra dessa naiva godhjärtade som svamlar om att vi MÅSTE dela med oss som om det vi har har vi blivit tilldelade oss genom en vinst på BINGO LOTTO:

  I höst får vi rösta men inget parti står upp för det svenska. (M) + (SD) är ingen lösning och med de andra partierna väntar öppna gränser, elransonering, ………………..

  35
 7. Har länge funderat på varför det inte en enda gång kan komma ett vettigt och genomtänkt förslag från en MPare.
  Har alla syndromet MPVLC vilket hindrar dem att tänka klart, eller vad?

  38
  1
  • Där finns inte en enda vettig person i det partiet, trots detta vill SVT varje dag
   få kommentarer från Per Bolund om vad han tycker om ditten o datten, trotts
   att detta inte intresserar Svenska folket .

   34
  • För att kunna komma med ett vettigt förslag så måste det finns någon form av vett där tanken ska skapas. Det är ett stort problem hos alltför många grebom5. MP har lyckats samla många av den sorten

   16
 8. Drabbas allt oftare av tanken på att det grasserar någon sorts smittsam mental sjukdom i landet Sverige. Med tanke på hur vårt land har åkt i utförsbacke de sista tio åren. När man granskar vansinnet, upptäcker man, att Miljöpartiet finns med i alla idiotiska påfund. Kan det vara så att det sprids sjuklig dumhet inom de inbicilla grupper som sedan dras till partiet?
  Sveriges befolkning måste börja tänka självständigt. Vi har ett ansvar för VÅRA barn. VÅRA barn ska inte offras på de vansinnigas altare. Det är nog nu!

  44
 9. Har flera bekanta i Göteborg som bor inom eller just bredvid s k utsatta områden där. Minst ett par skickar sina barn till en annan skola i ett lugnare område, trots att det blir en timme buss/spårvagn extra morgon resp kväll.

  Inget hindrar ju att invandrarföräldrar gör detsamma! Fast det gör invandrarföräldrar ofta. De skickar sina barn till friskolor/privatägda skolor (vanligen INTE islamistskolorna). Vad MP och andra vänsterextremister gör är att hindra invandrarföräldrar att göra förnuftiga val åt sina barn av ideologiska/dogmatiska skäl.

  32
  1
  • Jag är lite bekant med en Polack. Han bor med sin familj i Hyllie. Familjens barn åker Pågatåget till Lund där de går i småskolan. När familjen nu bor i Sverige så vill de att barnen skall lära sig svensk kultur.

   39
 10. Tack för en bra insändare Sandor, träffsäkert och välformulerat. Hoppas att detta nu inte blir anmält av känsliga individer, det finns ju risk för det som vi sett.

  58
 11. Sandor leverera som vanligt goda texter med en skarp udd mot politikerna i detta trasiga land . Tack Sandor .
  Mvh Sjöström

  67
 12. Jag tycker att vi placerar ut endast miljöpartisters barn där. Dom vill ju alltid föregå med gott exempel…..
  Vidare tycker jag att ALLA miljöpartister ska bo i de s.k. utsatta områdena.
  Då får dom uppleva mångkulturen som dom gillar på nära håll

  65
 13. Jag hade inte kunnat säga det på ett bättre sätt än det du gjorde jag håller fullständigt med dig Sandor, eftersom miljöpartiet är en av dem som bidragit till denna mångkultur så är det deras skyldighet att också lösa segregationen men som vanligt så ställer miljöpartiet till det rejält och förvänta sig att andra ska lösa problemet snacka om att inte ta ansvar för sina handlingar.

  80
 14. Stadsdelen Utby ligger bara några km från Bergsjön !
  Det går t.o.m en busslinje – Linje 58 med täta turer där emellan. Denna buss är idag mycket miljövänlig då den är helt batteridriven !
  På vägen upp till Bergsjön passerar man även förbi f.d infrastrukturminister Anna Johanssons bostad!
  Inte heller Annas barn går/har gått i någon ”utanförskapsskola”.

  67
 15. Inte ens utlänningarna som bor där vill sätta sina barn i skola i förorterna. Hoppas vi blir av med dom kostsamma och verklighetsfrämmande Miljöpartiet i nästa val.

  82

Kommentera