Evakuerad afghan våldtog treårig flicka ”det är normalt i vår kultur”

BROTTSLIGHET. En tre-årig flicka blev sexuellt utnyttjad i ett amerikanskt läger för afghaner som evakuerades vid talibanernas övertagande av Kabul. Den afghanska mannen, Mohammed Tariq, försvarar sig i rätten med att det är ”helt normalt i den afghanska kulturen”. Mohammed riskerar nu livstids fängelse, rapporterar Law Officer.

24-åriga Mohammed Tariq blev påkommen av marinens anställda vid Quantico Marine Corps Base som ligger söder om staden Washington, när han förgrep sig sexuellt på den tre-åriga lilla flickan. Mohammed utnyttjade den helt försvarslösa tre-åringens bröst, underliv och stjärt. Han uppges även ha kysst flickan upprepade gånger i ansiktet och kroppen. Flickan är inte släkt med afghanen.

Tre-åringen försökte värja sig från övergreppen men Tariq grep då tag i henne ännu hårdare.
Mohammed berättar i förhören med polisen att han inte har gjort något fel eftersom hans handlingar är ”en del av hans kultur” och ”helt normalt i Afghanistan”. Afghanen är analfabet och kan inte engelska.
Att ”flyktingar” som kommit till USA begår sexualbrott är ett återkommande problem som tilltagit ytterligare sedan Biden evakuerade afghaner.

Mohammed riskerar nu livstid i fängelse. Domen avkunnas 26 april.

-Pettersson ska inte lära ut strafflängder till USA men jag vet vad jag tycker…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Evakuerad afghan våldtog treårig flicka ”det är normalt i vår kultur”

 1. ”Mohammed berättar i förhören med polisen att han inte har gjort något fel eftersom hans handlingar är ”en del av hans kultur” och ”helt normalt i Afghanistan”.”
  Varpå domaren kan svara: Må så vara, men i vår kultur låser vi in personer som sexuellt antastar små barn på livstid. Nu har du agerat enligt din kultur och vi kommer att agera enligt vår.

 2. Antingen benådas denna varelse av någon aktivistisk distriktsåklagre eller så väntar det jordiska paradiset. Dylika varelser är på den absoluta botten av rangskalan i alla fängelser och det skulle inte förvåna i fall vakterna tidvis drabbas av både blindhet samt dövhet ….

  I Sverige skulle denna varelse garanterat betraktas som oskyldigt offer, 3-åringen inledde denne uppenbart i frestelse ….

  47
 3. Snart är det även här i (S)verige ett normalt beteende. Det vi importerar får vi leva med.

  Batikhäxorna och de goda kommer att lansera följande ”RÖR INTE VÅRA POJKAR”

  42
 4. Hoppas att han får lite omtanke av sina medfångar dit han förpassas så småningom, gärna lämpligt insmord för akten i timmar?

  44

Kommentera