Mångkulturen slutar inte skjuta…

INSÄNDARE. till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus. Det går ju som tåget detta så jag får väl återigen gratulera er till att mångkulturen i Malmö producerar, eller snarare reducerar, eftersom person nummer två blev ihjälskjuten i Malmö igår i Lindängen.

”Sluta skjut” är sedan 2018 ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare. ”Sluta skjut” beskrivs som en framgång av politiker och polisen men det är inget som syns i statistiken.

Detta är nummer fyra bara i år om man räknar in hela landet och inte ens årets första månad har gått. Med denna takten så slås det gamla rekordet med råge och det är väl något att vara stolt över, eller hur?

Era importerade vildar ligger inte på latsidan när det gäller att göra reklam för hur Sverige och då särskilt Malmö har blivit ett mångkulturellt bottenlöst träsk.

Men fortsätt ni bara att höja parkeringsavgifterna och sophämtningsavgifterna så att ni kan finansiera ännu mer import av mångkulturella tillgångar samt även se till så att dom kan bo mer eller mindre gratis i nybyggda lägenheter med havsutsikt i stadsdelen ”Rosengård by the sea”, f d Limhamn.

När kommer trängselavgifter till Malmö? Detta är ju en mycket lukrativ inkomstkälla i både Stockholm och Göteborg och drabbar särskilt hårt förvärvsarbetande svenskar som pendlar till och från jobbet på morgnar och kvällar. Alltså ett system som i mycket liten grad drabbar segregerade, utanförsatta och diskriminerade

invandrade tillgångar eftersom dessa knappast jobbpendlar. Alltså ett system som också är som gjort för att jävlas och försvåra svenskars vardag samt bäst av allt,  göra den dyrare.

Är det någon av er ”ansvariga” politiker  som vågar satsa en slant på att nästa vecka blir en vecka utan att någon av era importerade tillgångar blir ihjälskjutna?

Sandor Herold, invandrare av den tamare sällsynta sorten

***

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är Petterssons privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med, det har varit några fler skjutvapenmord som inte är kopplade till gängkriminalitet, dom är inte medräknade. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2022: 4 st hittills, takten hålls.
 • 2021: 45 st tangerat rekord. Totalt ligger dock antalet mord en bra bit över 100 st
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten med hjälp av justitieminister Morgan Johansson.
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

7 thoughts on “Mångkulturen slutar inte skjuta…

 1. ”Man kan inte lära en gammal hund sitta”, finns det ett ordspråk som heter. Och detta stämmer mycket bra in här! I alla avseenden!!!

 2. Det är väl allmänt känt, att det är s¨gott som omöjligt att lära gamla hundar att sitta.

  11
 3. Man ska också ha i åtanke att det är lågsäsong för skjutningar just nu. Högsäsongen är maj till september, alltså samma tid som även våldtäktssäsongen infaller.

  Först är det våldtäktssäsong och sen följer älgjakten.

  56
 4. Invandrarkriget kommer aldrig ta slut.
  Det här gigantiska kostsamma problemet är här för att stanna.
  I vissa länder krigar två folkgrupper, i Sverige har vi hundratals nationaliteter.
  Hur tänkte dom ? Som släppte in dessa krigare.
  Dom har förstört Sverige skäms på er landsförädare.

  91
  • Karl här ovan frågar sig med rätta: ”Hur tänkte dom, som släppte in dessa krigare?
   Man kan ju fråga Fredrik.Reinfeldt som helt nyligen höll tal för Folkets mujahedin, klassad som terrororganisation av EU och USA. På Twitter har Hanif Bali kommenterat Reinfeldts tal inför terrororganisationen med: citat:”Personligen har jag bevittnat övergrepp, rekrytering av minderåriga till krigshärdar, hjärntvätt, manipulation av myndigheter, migrationsfusk, smuggling och människorov. Men sure, hoppas han fick fakturera saftigt”.

   37

Kommentera