USA har börjat tömma ambassaden i Ukraina

UTRIKES. USA har uppmanat familjer till anställda vid landets ambassad i Kiev att inleda evakueringarna från Ukraina redan på måndag, uppger en källa för Fox News.

USAs ambassad i Kiev, Ukraina

USA:s utrikesdepartementet väntas även uppmana amerikanska medborgare att lämna Ukraina med kommersiella flyg ”medan dessa fortfarande är tillgängliga”, enligt källan.

Säkerhetsläget är spänt sedan Ryssland mobiliserat tiotusentals soldater vid Ukrainas gräns och enligt många bedömare är risken för en militäroffensiv stor.

-Pettersson undrar om USA vet något som vi andra inte vet.

Ryska stridsflygplan har anlänt till Belarus, norr om Ukraina och amerikanskt militärt material anländer till Kiev. Det verkar onödigt, Ryssland har ju lovat att inte invadera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “USA har börjat tömma ambassaden i Ukraina

 1. En gång lovade Reagan Gorbatjov att inte flytta missiler närmare rysslands gräns än till Tyskland.
  Tror oligarkerna i USA att de fortfarande kan få kontroll över Ryssland naturtillgångar eller vill de bara starta krig i Europa för att kunna sälja sina försvarsvapen?
  80% av Ukarinas guld har ju redan transporterats bort med miltär tansportflygplan, av vem vet ingen då planen inte gick att indentifiera på natten

  23
  7

Kommentera