20 år sedan Fadime mördades av sin pappa

HEDERSVÅLD. Idag är det 20 år sedan Fadime Sahindal mördades av sin pappa för att hon skaffat en svensk pojkvän. Sedan dess har det pratats en hel del bland politiker och andra men det så kallade ”hedersrelaterade våldet” har inte minskat, snarare tvärt om, hedersförtrycket frodas. Det är i och för sig inte så konstigt när massinvandringen från dysfunktionella kulturer fortsätter utan att det ställs krav på invandrarna och det sällan utvisas folk som inte sköter sig.

Fadime mördades för att hon skaffat en svensk pojkvän, men ingen diskuterar rasismen mot svenskarna i detta.

-Pettersson kanske inte är rätt man han uttala sig i denna fråga, men jag tror att som inte flesta fall så törs ansvariga inte ta tag i frågan på allvar för att inte riskera att bli kallade rasister med argument att alla dödar inte sina döttrar, alla tvångsgifter inte bort sina döttrar, alla misshandlar inte sina döttrar osv.

Det är bättre att tala klarspråk, även för de invandrare som är justa, tala om att den som vill leva efter medeltida värderingar och normer har inget i Sverige att göra och skicka hem dem…

Och ni behöver inte klaga på begreppet ”Hedersvåld”, alla vet att det inte innebär någon heder enligt svenska normer men det är det begrepp som används.

Ett tal Fadime höll i riksdagen några månader innan hon mördades…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “20 år sedan Fadime mördades av sin pappa

 1. En dåre som dödar sitt eget barn har absolut ingen heder i kroppen!
  Men kusingifte i flera hundra led skapar konstiga typer?

 2. Skulle lika stor andel procentuellt svenskar leva och agera som importen, då hade Polisen och Kriminalvården haft tillräckliga resurser för länge sedan.
  Men nu är det inte svenskar och därför ses det mellan fingrarna och förhalas och tystas ner.
  De är ju gubevars väljare, en stor del, som är viktiga och får inte störas.

 3. Om ni bara kunde sluta tjata om det här .
  Nu måste vi feminister och värdegrundare blunda med både ögon och öron .
  Vi har ju sagt att vi tycker det är hemskt .
  Räcker inte det .

  12
  2
 4. Hennes pappa och bröder är goda muslimer så jag förstår inte vad alla klagar på. De utövade bara sin rätt som de har enligt Regeringsformens första kapitel.

  4
  9

Kommentera