Tips till Maggan

Bloggen har kört detta, många många gånger tidigare. Al Jazeera repris körde detta inslag här i Malaysia för några dagar sedan. Å du Maggan, har du inte tid att titta på hela, så starta vd ca 13 minuter. Man blir inte så lite impad av dessa arbetsamma och tåliga Thailändare.

Men varför tillåter du att man år efter år tar in Thailändare och Vietnameser, ?

Jag är helt säker på att massor av de hundratusentals så kallade pensionsräddarna som ni Sossar importerat de senaste 10 åren, men som fortfarande är arbetslösa, ofta pga brister i deras utbildning, på kort tid skulle kunna lära sig att se skillnad på lingon å blåbär, samt lära sig grundläggande plockteknik!. Tänk vad stolta de kommer att känna sig när de försörjer sig själva i stället för att leva på bidrag och hänga på stan för att få tiden att gå!

7 thoughts on “Tips till Maggan

 1. Hela torget i Varberg, torgdagar är fullt av underbara trevliga asiatiska kvinnor som säljer bär, svamp o annat, billigt, hela sommaren.
  Var är hucklena? Nä visst, bidragen är helt OK för att leva flott.

  14
 2. Vad tror ni skogshuggarna förr i tiden, gjorde på hösten, jo för att överleva så plockade de svamp, bär och stundom sockerbetor nere i Skåne.

  Sedan blev det Palme tider i vårt land, han ordnade större socknar för han visste att bidragsfloran skulle implementeras.
  Då måste kommunen ha större skatteunderlag för att orka hjälpa alla som plötsligt fick ont i ryggen mm.

  Han visste att bidrag är beroendeframkallande och samtidigt ger det röster till hans eget parti och hans egen säkrade inkomst.

  Sossarna är urdåliga på lösningar men specialister att öka skattebördan som lättas något till en del trogna följare genom bidrag.

  18
 3. Jag är också lika imponerad av dessa thailändare som man brukar träffa på i skogen. Blir lika förvånad varje gång man träffar dem hur mycket bär de plockar under en dag. Är själv glad när visar upp vad jag plockat till mig själv för mitt husbehov, då brukar de flina och visa upp sina korgar, hinkar och lådor som är fyllda till brädden med bär i bilen. Så länge det regnar manna från himlen i form av generösa bidrag utan krav, så får vi ställa vårt hopp om bär i butilerna till ”våra” thailändare.

  Köp gärna en hink av dem till ett generöst pris när du ser dem sälja!

  23
 4. Pensionsräddarna är inte så intresserade av annat än att be, dricka te och skvallra; 3 saker man är riktigt duktiga på förövrigt.

  29

Kommentera