Varför hittar public service aldrig några skandaler hos S-regeringen

KORRUPTION & MEDIA. Public service består av SVT, Sveriges Radio och Utbildningsradion, de är skattefinansierade med sammanlagt c:a 8.500 miljoner kronor, ändå hittar de aldrig några skandaler hos regeringen. Vet någon vad det kan bero på?

Steget Efter

-Pettersson säger att det är inte så konstigt, en korrupt regering som har något att dölja försöker naturligtvis förstöra bevisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Varför hittar public service aldrig några skandaler hos S-regeringen

 1. LO, Aftonbladet och public service är stödben till Socialdemokraterna. Aftonbladet har fallit ifrån, LO tappar, skulle public service ge upp stödet så faller Socialdemokraterna.

 2. Det kanske inte är så många skandaler, olika åsikter är ingen skandal, det är demokrati.

  12
 3. SVT är själva en skandal i sig, dom är en del av det Socialdemokratiska partiet
  så det är givet att dom inte hittar någon av alla dom skandaler som förekommer
  i Sossepartiet. Är det något som en ny regering bör ta tag i så är det att rensa
  ut i det skämt som påstår att dom är neutrala, men som utan tvekan är Sossarnas
  skyddsling. Det kommer bara att eskalera ju närmre valet vi kommer, all skit som
  dom kan hitta om motståndarna kommer att slås upp stort i Sossekanalen!

  29
 4. Det blir värre och värre. Regeringen tillsatte i vanlig ordning samordnare – inte beslutsfattare med ansvar. Tydligen statssekreterare, hur många totalt i gruppen?

  De hade 149 möten och vad lämnade de för avtryck? Ingen som vet. Således bortkastade pengar. Vad kostade/kostar gruppen totalt om vi räknar timkostnad på deras löner?

  31
 5. Tur att man inte bor i Ungern eller Polen för där gör ju media allt för att skydda den sittande regeringen .
  Och deras politiker är korrupta, det har jag hört på TV.
  Våra bortskämda politiker här ljuger ihop en lämplig historia om de inte får som de vill . Och är de lite solbrönda så dyker rasistkortet upp som ett skott . Trots att livet gått som på räls för dem tidigare.
  Det har varit nyttigt för oss skattebetalare att vissa partier fått visa vad de går för .
  Jag har redan fått julklappen jag önskade näst mest .
  Att MP skulle bort från regeringen .
  Den jag önskade mest , att de åker ur riksdagen .
  Är inom räckhåll .
  Nu hoppas jag sossarna och deras politik och värdegrund hamnar där den hör hemma .
  På den politiska bakgården.
  Där de kan jobba ihop med FI , MP OCH C.
  Så kan vi gamlingar som byggt upp Sverige ta itu med att vända på alla stenar .
  Vi blir nog tvungna att be Ulf , Ebba och Jimmie om hjälp .
  För det är en grannlaga uppgift som väntar.

  46
 6. Då Sosseregeringarna sedan 1968 bedrivit en likriktad och avsiktlig utbildning av sina adepters till att bli små lydiga medborgare, tillsätta hela samhället med kommunistiskt tänkande myndighets och beslutsfattare personer som naturligtvis ser sig klättrande på den socialistiska stegen…
  har detta varit möjligt att genomföra en kulturrevolution i det tysta.

  Media har varit mittpunkten i detta navet. När journalismen tidigt ställde sig på S/V sida var saken redan klar. De som skrek på barrikaderna på 60 talet är nu de som styr landet.
  Att sätta sig upp mot korruption, slöseri, meningslösa energiprojekt o.s.v. som journalist i dag är som att gräva sin egen grav. Den grävande journalismen är död. Dock finns det en del eldsjälar kvar, det är dom som ger hoppet en chans.

  Vill påstå att makten ligger i medias lokaler, skulle media hoppa upp ur socialismens vallgravar och följa journalismens lärosatser, principer och idéer, skulle dagens samhälle vara ett minne blott om några år.

  ”DÄRFÖR hittar public service aldrig några skandaler hos S-regeringen”

  40
 7. Såssarna var naturligtvis mycket väl medvetna om vilken politisk draghjälp de kunde få av SVT/SR om mediet hamnade i beroendeställning till regimens välvilja. Det var ju förstås heller ingen nyhet att vänstersympatierna var utbredda i företaget, viket bara är till gagn för såssarna. Att de sen fick med sig nästan hela riksdagen i denna manipulation är desto mer anmärkningsvärt. Men tänk vilket fantastiskt upplägg att hela skattekollektivet bekostar såssarnas och mp.s storslagna valpropaganda. Påminner lite om Maffians metoder med tjänster och gentjänster i beroendeställning. Klart som tusan att det välgödda SVT/SR känner sig tvungna att kolla med såssarna innan de riskerar att frångå partilinjen.

  48
 8. det finns inget media som är så korrupt som publick servis.
  och vi vet ju att sossialdemokraterna har kapat åt sig makten med press stöd disbrutionsstöd ! detta samtidigt som man med olika med juridiska termer som förtal och hets ständigt försöker klämma åt oberoende jornalister ..

  41
 9. I vilka länder var och är detta vanligt förekommande? Att regeringen undanhåller viktig information för att dölja sina korrupta handlingar? Baguette kan bland andra nämna dåvarande Sovjetunionen, Östtyskland samt övriga socialistiska länder i öst. Idag kan även det socialdemokratiska Sverige räknas till dessa.

  72
  • ”I have a dream”, sa Martin Luther King. Det har jag med. Jag drömmer om den dagen vi fått en välmenande ärlig regeringsmakt. Dagen då utrensningarna inom public service kommer igång, när presstödet till ljugande, faktaföraktande medier dras bort. Dagen då falska profeter och politruker, får löpa gatlopp.
   Dagen då vetenskap baseras på vetenskapliga fakta och inte på diffusa politiska tyckanden.
   Dagen då äntligen en spade, blir en spade!

   47
 10. Grundläggande kunskap, du skall ej bita den hand som ger dig över 5000 miljoner om året i bidrag. utan att ifrågasätta vad folket får för pengarna.

  73

Kommentera