MP vill regera med S, C och V

VALET 2022. Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi vill se en fyrpartiregering bestående av Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet. Det säger hon i SVT:s program ”30 minuter”. – Jag ser ett stort behov av att vi kommer bort från den här enormt instabila parlamentariska situationen vi har haft, säger Stenevi.

Märta Stenevi verkar glad för plastpåsen.

Stenevi hävdar att det finns starka skäl till att partierna ska sätta sig ner och förhandla och att de ska verka som en motpol till det ”konservativa blåbruna blocket”.

Se hela programmet i SVT Play här.

-Pettersson hoppas att Miljöpartiet aldrig bildar regering med någon igen och att de försvinner från riksdagen för all framtid efter valet den 11 september 2022.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “MP vill regera med S, C och V

 1. Vi får utgå ifrån att de blir miljömässigt återvunna på historiens soptipp som de förhoppningsvis förpassas till senast i september.

  14
 2. MP räknar ju med stödröster. Om dom kommer under 4%, så kommer jag att fira. Sen undrar jag om inte sosseregeringen kommer att ändra den där siffran, och göra den till 1%. Kan dom göra det?

  När det gäller att plocka skräp, så gör jag gärna det, och om det sker längs kusten, så får man nog ha en plastpåse. Det blir svårt annars.

  MP vill nog väl, men dom är så fokuserade på en sak, att dom inte kan se helheten. Ut med dom!

  25
  • Bästa Hans Backlund !

   Du skriver att ”MP vill nog väl,”
   Berätta hur mycket kontakt du personligen har haft med dem.

   Jag var i kontakt med Mp under 1990 – talet och även senare. Min bedömning är att Mp, miljöpartiet, är medvetet ondskefulla.
   Det är det fler partier som är. Fp och Ebba Bluffs partier bedömer jag på samma vis.

   Mitt råd är att du själv skall kontakta partierna direkt. Var inte troende genom att endast ta del av bedragarnas envägskommunikation = propaganda.
   Med vänlig hälsning
   Tomas.

  • ”Sen undrar jag om inte sosseregeringen kommer att ändra den där siffran, och göra den till 1%. Kan dom göra det?”

   Det kräver grundlagsändring, jfr Kap 3 § 7 i regeringsformen.

 3. Att stabilisera en regering genom att stoppa in Miljöpartiet är som att försöka släcka en brasa med bensin, en mycket dålig idé.

  36
 4. C och V i samma regering??? Tar inte många minuter förrän de klöser ögonen ur varandra, lär sluta på Hinseberg fort som attans

  38
  1
 5. Ja, Pettersson! 👍

  ”Jag ser ett stort behov av att vi kommer bort från den här enormt instabila parlamentariska situationen vi har haft…”

  Där har hon ju rätt i, men det är ju bara det att hon väljer helt FEL fyrpartiregering som ska ordna kaoset. Det står ju hon och hennes vänner totalt för. Instabiliteten i vårt land!

  Men, men hon har haft sin tid förhoppningsvis, så vi inte behöver bry oss om henne mer! Hon tillhör ett av de vidriga förstörarpartierna.

  Betänk bara, att det är stabilare parlamentarisk situation, ju mer diktatur det är. Stalins Sovjet, var ett land med ENORMT STABIL PARLAMENTARISK SITUATION, t ex. Och det är väl det de fyra bloddrypesdroppande röda partierna vill uppnå, förstår jag!

  38
 6. Vi har redan sett vad de kan åstadkomma. Men ibland måste man tänka på allas bästa, så jag håller med, låt oss hoppas att väljarna aldrig mer låter MP komma in i riksdagen igen.

  57
 7. Miljöspöket från Malme saknar tydligen att inte få stå i centrum ? IQ-mässigt tycks hon ligga på samma nivå som Lööf….
  Instämmer för första gång med ”Rädd”.Det vore rena katastrofen om dessa extremister åter skulle mygla sig in i en regering.

  50
  1
 8. Mot det ”konservativa blåbruna blocket” men blått på både tröjan och plast kassen !
  Brunt är i sig en mycket mörk nyans av rött . . .
  Typiskt för fanatiker utan kompetens, endast kapabla till utvecklande av mobbing liknade
  grupptrycks baserade värde grunder

  38
 9. Hoppas verkligen att det svenska folket inser att MP inte har nått att tillföra.
  Iochförsig tror jag att ett miljöparti behövs fast av en annan sort, mer som kämpar för vår närmiljö. Tex för insekter, växter, fåglar, våtmarker, mot giftiga besprutningar osv.

  37
  • Bra skrivet! Det behövs ett verkligt miljöparti, inte det idiotpartiet som vi har nu.

   6
   2
 10. Det bästa för vårt fosterland, SVERIGE, är att Miljöpartiet kommer bort från Riksdagen för alltid.

  66
 11. Det vore Sveriges största mardröm med Stenevi & Co
  Skräckscenario med Mp S V och C.
  Men jag tror folk inte kommer glömma det vi genomgår nu i Sverige.
  Bevara oss från detta sopgäng.

  67

Kommentera