S, det är dags att starta arbetet mot brottsligheten, segregationen, för välfärden och jobben…

VALET 2022. Tobias Baudin (S) är fackföreningsledare och socialdemokrat. Baudin var förbundsordförande i Svenska kommunalarbetareförbundet (Kommunal) från 2016 till 2021. Baudin är sedan november 2021 partisekreterare för Socialdemokraterna (SAP).

När den 46-årige Baudin höll sitt tacktal talade han om klassamhället. – Jag avskyr det klassamhälle jag växte upp i. Och jag avskyr att kvinnor föds till sämre möjligheter enbart på grund av sitt kön. Så, på kuppen blev jag feminist, sade han bland annat till publikens jubel.

-Pettersson tycker det låter som Tobias Baudin är uppväxt på 1800-talet när han i verkligheten är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige. Tobias värderingar är att prata med alla utom med SD. Herr Baudin som säger sig kämpa för lågavlönade kommunalarbetare tjänar c:a 140.000 kronor i månaden, plus förmånen att bo i fackets paradvåning på 116 kvadrat i centrala Stockholm, där betalar han säkert hyra men jag tror inte den är så hög. Han är en bra, hycklande pamp…

Nåväl, kan herr Baudin förklara varför de inte startade det arbete han föreslår den 3 oktober 2014 då S tillträdde vid makten…2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 sedan började valåret 2022…

Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin är född 1974 och har växt upp i Socialdemokraternas Sverige men har som andra Socialdemokrater gått i opposition mot sig själva. Bild: Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “S, det är dags att starta arbetet mot brottsligheten, segregationen, för välfärden och jobben…

 1. ja det är ju en sosse regeringen som stängt ned industrin och startat en skenade arbetslösheten det kommet som ett brev på posten baterifabriker vägas produktion cement allr är beroende av energin
  och detta går det liksom inte att skrika det är borgarna moderaterna har ju bytt sida man har lika stor del i sjutningar och gängkrimina som såssarna det finns uppenbart bara två motsatser till den rödgeöna katastrofen SD och KD och vem är intresserad av religon en av art av pastor forsmo eller islam

 2. Dags att skapa en ny myndighet med mer dödförklarande utredningar som rinner ut i sanden efter åren som går?

  Bidrag, bidrag ,mer bidrag för att driva sk….en.

  Jobba vill ni inte ,fan i mig, men lön vill ni ha, som fabrikschefen sa en gång till mig på 70 talet, han visste inte hur rätt han hade redan då 🙂

  17
 3. Ja du Pettersson vilken tid som Tobias Baudin lever i vet han säkert inte själv och ingen annan heller.

  19
 4. Det är val i år så det är väl dags för S att se ut som de gör någonting åt de problem de skapat åt svenska folket. Sen glömmer man allting efter valet i vanlig ordning.

  32
 5. Ytterligare en snubbe med mundiarre’ som man ska behöva lyssna till . Ge grabben ett spett så han kan vara behjälplig när stenarna ska vändas .
  Vore klädsamt om de (S) kommuniserade några resultat på genomförda lyckade insatser i stället för vad de planerar att göra.
  Det blir i alla fall mest pannkaka av deras pladder.

  41
 6. De tunga stenarna får vänta (många pratkvarnar men ingen verkstad). (S) vill inte störa allah de som röstar på dem..

  43
 7. När jag läser om en kvinna i Luleå skjuts till döds med åtta skott, fem i ansiktet tre i överkroppen, för fyra bilfälgars skull.
  Då återstår bara att exportera ett stort antal människor tillbaka till varifrån de kom och med dem deras kultur, religion och familjemedlemmar.

  55
 8. Ytterligare en självgod idiot och en fåntratt som det är något fel på.
  Blir det aldrig något slut på dårskapen,ändra på det vid 2022 års val.

  49
 9. S, det är dags att starta arbetet mot brottsligheten, segregationen, för välfärden och jobben…????? Varför det det har ju bara pågått i ca 20 år så nog borde Sverige tåla mer och framförallt inte belasta PK ist Politiker med onödigt arbete !!!!!

  39

Kommentera