Anders Ygeman misslyckas igen

MIGRATION. Anders Ygeman förstår inte migrationskriserna. Det hettade till rejält i debatten mellan vår migrationspolitiska talesperson Ludvig Aspling (SD) och den nya migrationsministern, Anders Ygeman (S).

Det här är den tredje ministerportföljen Ygeman får efter att ha varit inblandad i transportstyrelseskandalen som inrikesminister och att ha betalat ut pengar avsedda för krigssituationer som energiminister. Nu visar det sig att Ygeman inte har förstått att migrationskrisen i Belarus handlar om en artificiellt skapad hybridattack mot Polen och inte att dissidenter från Belarus flyr. Detta är två helt olika saker.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Anders Ygeman misslyckas igen

 1. Det är angeläget att Sverige får ansvariga politiker, som är vuxna det aktuella läget. Ministrar ska inte gömma sig bakom oppositionen för att slippa kritik. Varför vimlar det av drönare över svenska skyddsobjekt utan att några åtgärder kan vidtas? Svenskt försvar tycks vara eftersatt och undermåligt, på alltför många plan. Hoppas att jag har alla fel i det fallet.

 2. Oavsett vem som har rätt eller fel i en sån här debatt och oavsett vem det är som står i talarstolarna, varför måste de alltid ha en sån raljant ton i syfte att förnedra motståndaren?
  Båda går därifrån sura på varandra och utan att ens reflektera över att ta till sig den andres åsikter och invändningar. Ingen vinner.

  Det verkar som att det är som gjort för att lägga ut på youtube för likes och ryggdunkningar.

  18
 3. Han verkar ytterst kompetent, han Aspling.
  Vad gäller Ygeman borde han stannat i kassan på Konsum.
  Lorentz Leo Tovatt, är en annan välkänd, eller ökänd, politiker vars utbildning tydligen inskränker sig till 12 år på Kristofferskolan och hans arbetslivserfarenhet innan politiken härrör också från butiksarbete
  Det känns inte som någon bra grund för våra politiker med bristande utbildning och butiksarbete som grund för att fatta beslut som rör miljontals människor

  55
  • Ygeman stannat i kassan? Tror inte den personen skulle klara att vara i kassan, kanske i lagret men inget blev väl rätt där heller som nu, för många varor att hålla reda på då blir det rörigt i huvet på en sån person
   Tvivelaktigt att han klarat något någon gång

 4. Sozzzepolitiker är en skam för Sverige det är konstaterat åtskilliga
  gånger under årens gång dom är så usla så det är inte sant eller
  är det det,speciellt denna fåntratt,skicka hem honom innan han
  hinner ställer till ännu mera djävulskap.

  67
 5. Politiker i 7-klövern hänvisar till lagar vad gäller asylrätten, och att de inte går att ändra.
  Det som är förvånande är att samma politiker över en natt kunde ändra en lag som kallades gymnasielagen. Alltså tillät afghanska ungdomar att stanna i Sverige så länge dom studerade på gymnasiet.
  Kalla mig gärna paranoid, men jag tror att politikerna ljuger om mycket dom inte vill eller orkar förändra.

  81
  • Enligt asyllagstiftningen ska asyl sökas i första säkra land. Hur ofta är Sverige första säkra land. Om våra myndigheter och politiker följt lagstiftningen så skulle endast kvotflyktingar finnas i Sverige.

 6. Socialister är per definition idioter. Det måste man ha i åtanke när socialister som Ygeman uttalar sig.

  87

Kommentera