Namnändring av Nordstream 2

Enligt ””vanligtvis välunderrättade” källor” kommer den kontroversiella pipelinen Nordstream 2, att namnändras. Detta för att hedra det nuvarande och det historiskt goda samarbetet mellan Ryssland och Tyskland. Nytt namn kommer att bli :

Molotov–Ribbentrop-piplinen

Detta för att hedra det goda historiska samarbetet , då man delade upp Polen i en Tysk och en Rysk okupations-zon. Molotov-Ribbentrop pakten ingicks i augusti 1939, straxt innan man från varsitt håll anföll Polen.

Tyskland har i den prekära energi-situation som man försatt sig i, inget intresse av att Molotov-Ribbentrop piplinen blockera. Tyskland avvisar krav på Molotov–Ribbentrop-piplinen som sanktionsmedel mot Ryssland. men kommer naturligtvis pliktskyldigast att att i skarp ton säga ”fy fy” när – om Ryssland anfaller Ukraina igen.

LÄNK

2 thoughts on “Namnändring av Nordstream 2

  1. Att ens skämta om två stater vars diktatorer avhuvade miljontals är magstarkt. Men, det finns en poäng i sammanhanget. Både Nazityskland och Sovjetunionen var stater där alla individer utom en i varje stat var satta på undantag. Uppfyllda av kollektivistiska ideologier nackade man människor i sällan skådad omfattning. Två stater som verkar vara alla vänsterblivnas våta dröm då dessa styrdes av orealistiska dogmer i motsats till fakta som styr eller borde styra alla länder.

    De vänsterblivna tillsammans med deras handgångna i media gör allt för att distansera sig från dessa blodiga diktaturer genom att kalla nationalsocialister för extremhöger samtidigt som de när en önskan om att alla deras faktafyllda politiska motståndare ska möta samma öde som diktatorernas.

    15
    3

Kommentera