Lööf: Inga problem att tycka lika som SD

VALET 2022. Vid gårdagens partiledarutfrågning rök Annie Lööf (C) och Ulf Kristersson (M) ihop i riksdagen – på frågan om Sverigedemokraterna har förändrats. M-ledaren invände med att C och SD står på samma sida i Nato-frågan som precis hade debatterats i kammaren. – Jag har inga problem att tycka lika som Sverigedemokraterna i olika frågor, säger Annie Lööf, enligt Expressen.

Enligt C-ledaren är ”Moderaterna med och legitimerar Sverigedemokraternas främlingsfientliga politik” som hon tycker ökar splittringen i landet.

Det här handlar inte om sakpolitik utan om Sverigedemokraternas retorik och ställningstaganden. Var går gränsen för Moderaternas partiledning, när tar de avstånd från rasistiska uttalanden som samarbetspartiet gör?, sade Annie Lööf bland annat.

-Pettersson säger att det är inte så konstigt att det ser ut som det gör i landet när det inte handlar om sakpolitik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Lööf: Inga problem att tycka lika som SD

 1. Ha ha ha! Är det inte just det, hon har anklagat moderaterna och KD för, och som var främsta skälet att hon inte kunde stöda en moderatledd regering, med stöd av SD i förra valet??? SJÄLVA ANLEDNINGEN, att vi sitter i den skit vi idag sitter! Men hon är lika sjäkvisk som sossarna! NÄR DE SJÄLVA GÖR SAKER, SOM DE ANKLAGAR ANDRA FÖR SOM RASISTISKA ELLER ATT STÖDJA SD, DÅ GÅR DET BRA!!! FY, för denna genomfalskhet!!!

  Nu har lööfskan testats positivt för omikron också! Så kan det gå! 🤥👍Det är karma det! Det straffar sig i längden, att bära sig illa åt mot andra!

 2. denna pladertack kan inte göra något som sd vill hon har bara ett intresse och det är att hålla sig kvar vid makten.
  och det kommer hon att misslyckas med mp hissade kostnaden just för henes väljargrupp låt det landa i hennes knä levande lansbygd nej inte med rödskrikans valsamarbeten. se i stället till att c väljarbas förstår varför ingen vill ta i henne med tång !?
  det är självklart att mp väljarbas plötsligt glider över till Centerpartiet de är samma mentala förmågor

 3. Ja nu är Tokan från Maramö i karantän för hon har fått covid. Tokan från Maramö borde sitta i karantän tills hon har fått ett förstånd som gör att hon kan vistas i riksdagen.

  28
 4. Denna diva kör sitt vanliga pladder om främlingsfientlighet, hon har inga problem med att trots att Sverige harr 700000 arbetslösa varav merparten är invandrare fortsätter styret
  med Annie Lööfs hjälp att ta emot uppemot 100000 nya invällare varje år?Har Annie
  frågat Svenska folket vad dom tycker om det??? Nej om det bryr hon sig inte, för är
  man en uppblåst diva så är man!

  43
 5. Jag har stora problem med att tycka lika som Annie Lööf. Tyvärr även i ren sakpolitik, dumt ja jag vet. Men denna jödskjika är det mest opålitliga vi har i sveriges riksdag. Till och med firma Bolund & Stenevi är mer förutsägbara. Den bjeda mitten ger jag inget för.

  38

Kommentera