Vem talar om sanningen för statsministern?

KÄRNKRAFT. Vem berättar för statsminister Magdalena Andersson (S) att det enbart är tillåtet att bygga ny kärnkraft på tre platser i landet och att det enbart är tillåtet för de som redan ägt befintlig kärnkraft att bygga ny?, skriver Viktoria Sköld på Twitter.

Steget Efter

-Pettersson tycker att övriga partiledare i dagens debatt borde upplysa statsministern om att hon ljuger och vilseleder! De borde också tala om varför vindkraft inte kan existera utan kärnkraft/vattenkraft och vad för mycket och för lite vind kan ställa till för elände med elpriset.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Vem talar om sanningen för statsministern?

 1. Hörde på partiledardebatten idag och inte någon gång kom Magdalena Andersson med de vanliga anklagelserna om nazism hos SD. Man undrar ju varför?

  4
  2
  • Lite svårt att anklaga någon för att ha haft nazister i leden när man själv har en i regeringen.
   Det där fruntimret förstörde sossarnas hela valtaktik genom att det där fotot med henne heilande kom fram i ljuset. Och Maggan kan inte byta ut henne heller eftersom skadan redan är gjord och det finns ingen annan att utse till statsråd som vill ha jobbet.

   3
   1
 2. Klart att ingen vill bygga ny kärnkraft oavsett planer när det redan är en förlustaffär redan från början med straffskatter, som det inte talas om idag.
  Gäller att ljuga eller vara tyst om orsaken, sossarnas/mp:s melodi länge.
  Och avgifterna går till till vindsnurrorna som bidrag.

  Skylla på ryssgasen, går Carlshamnsverken på gas eller smör som gör att elpriserna rusar, gott gottigottgott enligt reklamen för några år sen?

  12
 3. Sossarna förstår tydligen inte att folket är betydligt mer upplysta idag än för 40-50 år sen. Visserligen kan man tro detta men det beror nog bara på att svenskar är lite tröga och en del sover ännu när det gäller det politiska uppvaknandet. Den dag när de ser att grannen minsann har vaknat gör nog resten det oxå.
  Så……fortsätt på den inslagna vägen, så kommer domen snabbare.

  29
 4. Lögnen har korta ben!

  Det kommer (s) att få erfara.

  Så mycket lögner/halvsanningar från ett en gång i tiden stolt parti som stod på arbetarnas sida. Numera har man valt att endast prioritera sig själva och skita i allt annat.

  37

Kommentera